ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Mokronog Trebelno Beli grič Samostojna 115 m2

+
Cena:

280.000,00 €

DržavaTip hiše
SlovenijaSamostojna
PovršinaRegija
115 m2Dolenjska
Površina parceleObčina
22280 m2Mokronog Trebelno
Letnik izgradnjeLokacija
2008Beli grič
Energijski razred
v izdelavi

Na jasi ob robu gozda prodamo čudovito posest v izmeri 22.280 m2. Posest stoji na griču s pogledom na Mirnsko dolino in okoliške vinograde, razteza se v radiusu 270 stopinj in zajema kot pogleda na dolino vzhod-sever-zahod. Polovica zemljišča je pogozdena, druga polovica pa se deli na urejen vrt, priročne grede, mali vinograd, sadovnjake in travnike.

Posest ima cca. 2000 m2 zazidljive parcele. Na osrednjem delu posesti stoji nova nizko energetska hiša postavljena leta 2008, izdelana v idiličnem tematskem avtohtonem stilu, ujemajoč se z ostalimi objekti na posesti. Sodobni bivalni prostori neto površine 115 m2 so zasnovani v stilu Loft-a in obsegajo pritličje, odprt galerijski del in mansardo, kjer se nahaja spalnica in prostorna kopalnica s samo stoječo kadjo, wc, bide in ločenim tušem. Pritlični prostor obsega odprto galerijsko predsobo, veliko kuhinjo z jedilnim kotom v zimskem vrtu in prostorno dnevno sobo s pisarno. V pritličju se nahaja tudi utility z garderobnimi omarami, centralno nizko-energetsko električno pečjo, grelnikom vode in pralnim strojem. Sredi pritličja stoji železni kamin na drva z izredno visokim izkoristkom izgorevanja, ki ogreva celotno hišo.

Poleg hiše stoji popolnoma obnovljen Pod, možnost preurediti v večji apartma (instalacija pripravljena), spodaj je urejena delavnica, lopa in starinska klet za hrambo živil, zgoraj velik galerijski prostor in hramba. Levo od hiše se nahaja mala kašča z zemljanko. Na robu urejenega vrta stoji priročna drvarnica in na spodnjem dovozu nadstrešek za avto. Sredi vrta se nahaja letna kuhinja s samo stoječim zidanim grilom in mizo ter delovnim pultom s tekočo vodo in elektriko. Iz lokalne asfaltirane ceste omagočata do hiše dva dostopa.

Posest je locirana na osrednjem območju arheološko zaščitene naselbine iz bronaste in železne dobe. Na posesti je tudi izredno star vodni izvir, delujoč na kapajočo vodo v zbiralnik, ki stoji na geomantični točki.

Nepremičnina se prodaja z vso opremo ravno tako tudi z vsemi stroji( freza,kosilnice), orodjem.

V neposredni bljižini se nahajajo Šmarješke toplice, Otočec, Kostanjevica na Krki, turistična posest Pule, izletniške sprehajalne poti, ribniki, gradovi...

Zemljiška knjiga je urejena in brez bremen.

Pogoji prodajalca: kupec plača 2% davek na promet nepremičnine ter nosi stroške priprave pogodbe in izpeljave postopka prodaje v višini 427,00 EUR.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.