ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

MEDETAŽNA STANOVANJSKA HIŠA S POSLOVNIM PROSTOROM

+
Cena:

285.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija460 m2
RegijaPovršina parcele
Podravska460 m2
ObčinaNaselje
PtujPtuj
Letnik izgradnje
1973
ID oglasa: 490151007-187

Ogled oglasa na strani ponudnika

V mirnem stanovanjskem naselju Bratje Reš, slaba 2 km iz starega mestnega jedra Ptuja, prodamo razgibano, prostorno, medetažno stanovanjsko hišo (260 m2), zgrajene leta 1973, ki je s prizidkom povezana v poslovni prostor (180 m2 ), zgrajen leta 2000, oboje prenovljeno 2006-2008. Oba objekta skupaj merita kar 460 m2 in stojita na skupno 711 m2 velikem zemljišču.

V stanovanjsko hišo vhodna vrata vodijo na hodnik, od koder je na desno povezava v poslovni prostor, ki ima sicer tudi povsem ločena dva zunanja vhoda, naravnost shramba, na levo pa v klet in na stopnice v visoko pritličje. Tu je iz prehodnega prostora na levo dnevno jedilni prostor z izhodom na prijeten balkon, na desno kuhinja. Po stopnicah višje pridemo v spalne prostore, kjer je na levi kopalnica z WC-jem in kadjo, sledijo dnevna soba z električnim kaminom, otroška soba z izhodom na balkon in kabinet z dobro energijo za ustvarjanje. Še stopnišče višje je na levo še ena soba z izhodom na balkon, na desno spalnica, malo višje pa še v celoti pohodno, a neizdelano podstrešje, kjer bi bila še možnost dodatnih prostorov. V kleti je kurilnica, priročna kopalnica z WC-jem in dve shrambi z izhodom na vrt. Talne obloge so po večini parket, nekaj laminata in keramika, okna PVC (dvo in troslojna), streha pločevinasta, fasada termit. Ogrevanje centralno na zemeljski plin, sanitarna voda s toplotno črpalko.
Poslovni prostor je sestavljen iz 3 večjih prostorov, kuhinje in kopalnice z WC-jem in tuš kabino. Zanj je bilo izdano uporabno dovoljenje za gostinsko dejavnost, ki je nekaj časa tudi delovala, kasneje je bil del urejen kot trgovina. Talne obloge keramika, okna nekaj PVC, nekaj še lesena. Vsekakor izjemno prijetna, enostavno dostopna in hitro prepoznavna lokacija, z nekaj parkirnimi prostori, za kakršno koli mirno dejavnost. Za hišo in poslovnim prostorom je še čudovita zelenica, obdana z ograjo, ki nudi počitek za nove podvige ali sprostitev z obdelavo vrta ter manjšo teraso z žar kaminom.

TOPLO PRIPOROČAMO mladim, večjim družinam, lahko pa je tudi odlična priložnost za investitorje, saj bi iz celega objekta zlahka nastalo več stanovanj. DOBRODOŠLI ZA DODATNE INFORMACIJE IN OGLED!!!

MOŽNOST MENJAVE za stanovanje ali manjšo hišo v Mariboru in okolici!
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.