ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

79.900,00 €

DržavaPovršina
Slovenija53 m2
RegijaObčina
MO MariborMB-Mesto
Letnik izgradnje
1982

Naselje: maribor ID oglasa: 490321055-8

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na mirni sončni lokaciji v kraju Trčova, s čudovitim razgledom na Dravsko dolino in Pohorje, prodamo enostanovanjsko hišo, ki ima po GURS-u 136,3 m2, od tega 52,80 m2 stanovanjskega dela. Samostojna hiša, zgrajena l. 1982, adaptirana l. 2003, 1.808 m2 zemljišča, etažnost K+P, na koncu slepe ulice, le 6 km od centra mesta Maribor, 7 km od avtocestnega priključka Maribor-vzhod.
Če je za vas pri nakupu nepremičnine najpomembnejše lokacija, mirno in naravno okolje, brez prometa na ulici, potem se boste v primeru nakupa, zagotovo odločili pravilno. Vse ostalo je manj pomembno in vse ostalo se da spremeniti, prilagoditi, narediti na novo, po potrebi tudi popraviti... Kadarkoli. Lokacija pa ostane za vedno.
Hiša je takoj vseljiva, strešna kritina-salonitne plošče, stavbno pohištvo-leseno, talne obloge- parket in keramika. centralno ogrevanje na kurilno olje, z enostavnim dostopom, z dvoriščem z okrasnimi grmovnicami in pripadajočim zemljiščem, na katerem je manjši vinograd in nekaj sadnih dreves.
V zgornji pritlični etaži (vstop z dvorišča) se nahaja dnevni prostor, spalnica, kuhinja in manjši prostor, primeren za otroško sobo ali delovni prostor, z lastnih izhodom na pokrito teraso. Skupaj s kopalnico in wc-jem, ter vetrolovom, znaša neto površina 52,80 m2. Pokrita terasa v tem nadstropju je velika 11,8 m2, dodatno pa še balkon, katerega površina je 16,3 m2.
V spodnji etaži (prav tako vstop z dvorišča) se nahaja večji dnevni prostor, shramba, prostor s pečjo, umivalnikom in wc-jem, dodatni predprostor in vinska klet, ter prostor za orodje, skupne površine 56,60 m2.
Zemljišče je delno pod rahlim naklonom, del okoli hiše je ravnina. Celotno zemljišče obsega skupaj štiri parcel in je v celoti ograjeno.
Objekt ima gradbeno dovoljenje, nepremičnina je bremen prosta.
Energetska izkaznica razred G.
Priporočamo ogled in nakup.
RE/MAX KUPCU NEPREMIČNINE PODARJA ENOLETNO ZAVAROVANJE LE-TE.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.