ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

139.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija240 m2
RegijaObčina
MO MariborMB-Mesto
Letnik izgradnje
1987

ID oglasa: 490271003-193

Ogled oglasa na strani ponudnika

V Mariboru, na Dupleški cesti posredujemo pri prodaji večje družinske hiše. Hiša je na dobri lokaciji v naselju Brezje, v osnovi je dvojček, od avtobusne postaje (3,12 in 16) je oddaljena cca 50 m, v neposredni bližini je zaščiten parkovni gozd (Stražun), uvoz oz. izvoz do avtoceste je cca 1 km, do središča mesta pa cca 4 km, do trgovskih centrov (Lidl, Hofer, Mercator je cca 2 km, do manjše trgovine, pošte, vrtca, osnovne šole, lekarne, zobne ambulante pa približno 1 km.

Hiša je podkletena in ima urejeno mansardo. Etaža je cca 60 m2 x 4 (K+P+1+M), odprta in pokrita terasa in kuhinja ter kolesarnica (delavnica) v pritličju.
Klet: urejen prostor za igro in rekreacijo
Pritličje: velika, sodobna in nova kuhinja, kuhinja je prostorna in daje možnost tudi drugačne razporeditve, iz kuhinje je dostop na pokrito zunanjo teraso; v tem delu je tudi večja kopalnica, manjša kopalnica s pralnico in še ločen WC na hodniku
Nadstropje: kopalnica s tušem, dnevni prostor ima velika panoramska okna, kuhinja z jedilnim kotom, spalnica (klimatizirana), v tem nadstropju je tudi velika odprta terasa (cca 40 m2)
Mansarda: kopalnica. manjša kuhinja, spalni in dnevni prostor ter balkon
Nadstropja povezuje centralno stopnišče, kar v bistvu omogoča tri samostojne stanovanjske enote
Pred hišo je nadstrešek z dvema parkirnima prostoroma, pred hišo je zelenica z zunanjim žarom in prostorom za piknik, ob hiši je pokrita terasa z direktnim vstopom do kuhinje, urejen je tudi manjši vrt

Ogrevanje je urejeno centralno, na kurilno olje, nedavno posodobljeno z novo pečjo.
Kritina in izolacija strehe je bila zamenjana in prenovljena pred petimi leti, izvedena so bila še nekatera obnovitvena dela, med drugim tudi dodatna toplotna zaščita severne fasade in zamenjana okna ter vrata.

Hiša omogoča bivanje trem družinam, lahko pa predstavlja tudi priložnost investitorjem za ureditev treh samostojnih bivalnih enot.

Hiša je vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta.
Pomagamo pri urejanju financiranja.

Priporočamo ogled.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.