ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

205.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija224 m2
RegijaPovršina parcele
MO Maribor224 m2
ObčinaLetnik izgradnje
MB-Mesto2000

Naselje: maribor ID oglasa: 490321056-39

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na krasni lokaciji pod Pohorjem prodamo samostojno družinsko hišo, zgrajeno leta 2000, ki po podatkih GURS meri 224 m2 neto tlorisne površine in stoji na parceli velikosti 463 m2. Parcela je ravna, pravokotne oblike in v celoti ograjena. Zelenica okrog hiše je skrbno vzdrževana in urejena ter zasajena z različnim okrasnim drevjem in grmičevjem. Lokacija je mirna, okoliške hiše so delno novogradnje, delno pa skrbno vzdrževane novejše hiše. Zasnova je P + visoka M. Za izgradnjo hiše so bili uporabljeni kvalitetni materiali.

Razporeditev prostorov: pritličje - predprostor, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso, spalnica, otroška soba, kopalnica, ločen WC, kurilnica. Zgornja etaža (visoka mansarda) vsebuje ogromen urejen dnevni prostor, poleg sta na vsaki strani še dve sobi, ki ju je možno finalizirati po lastnih željah.

Ogrevanje je urejeno centralno na trdo gorivo, možnost vgraditve plinske peči (priklop na zemeljski plin je v hiši v kurilnici). V dnevni sobi je gretje možno tudi s kaminom.

Dvorišče pred hišo je tlakovano, ob hiši se nahaja tudi nadstrešek za en avtomobil, dva avtomobila sta lahko pred hišo. Lokacija nepremičnine je izvrstna - bližina vse infrastrukture in Pohorske vzpenjače. Hiša zaradi svoje funkcionalnosti nudi kvalitetno bivanje družine, lahko pa je idealen dom tudi za dva, ki si želita komoditete ter bližino mesta.
Hiša se prodaja delno opremljena (kuhinja v kompletu s stroji) in je takoj vseljiva.

Infrastruktura: vrtec, šola, zdravstveni dom, lekarna, trgovine in ostala infrastruktura v neposredni bližini.
Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo.
Kupcu podarimo 1 letno zavarovanje nepremičnine.

Zanimiva lokacija tik pod Pohorjem, dobra priložnost, priporočam nakup.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.