ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

400.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija207 m2
RegijaPovršina parcele
MO Maribor207 m2
ObčinaLetnik izgradnje
MB-Mesto1965

Naselje: maribor ID oglasa: 490291001-306

Ogled oglasa na strani ponudnika

V samem središču Maribora, neposredno pod Piramido - gričem z vinogradi z znano kapelico na vrhu, na severnem delu mesta, tik ob mestnem parku, je na prodaj večja stanovanjska hiša.

Iz glavnega vhoda v pritličnem delu stavbe se preide na hodnik, kjer sta desno spalnica in dnevna soba z izhodom na zunanjo teraso, ki se nadaljuje v zelenico, kjer je na sredini tudi bazen.
V pritličnem delu stavbe so še kopalnica z WC-jem, kuhinja, klet, kurilnica in velika garaža, kjer je prostora za 3-4 avtomobile.

Po stopnicah se preide v nadstropni del stavbe, kjer se nahajajo še tri velike sobe ter ena manjša, kuhinja z jedilnico in kopalnica z WC-jem. Iz treh sob je možen prehod tudi na zunanji balkon.

Hiša je primerna za bivanje družine z nadstandardnimi željami - to omogoča njena velikost in razporeditev prostorov ter seveda sama lega, v bistvu v samem centru mesta, z vsemi svojimi prednostmi, ki jih to prinaša, hkrati pa na obrobju, okolica je polna zelenja. Če upoštevamo še krasen razgled na Pohorje, je ta lokacija pod vznožjem Piramide res oaza miru.

Razlog za nakup pa bi bila lahko tudi kot uporaba v poslovne namene, saj veliko število sob omogoča preureditev v nadstandardni mini študentski dom - Ekonomska in Pravna fakulteta sta namreč od tu oddaljeni le nekaj sto metrov.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.