ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

99.990,00 €

DržavaPovršina
Slovenija144 m2
RegijaPovršina parcele
MO Maribor144 m2
Občina
MB-Mesto

Naselje: maribor ID oglasa: 490321056-21

Ogled oglasa na strani ponudnika

Prodamo enostanovanjsko hišo na mirni in sončni lokaciji, v objemu narave, z velikim kmetijskim zemljiščem, obenem pa le 10 minut oddaljeno iz centra Maribora (Vinarje - Rošpoh).
Hiša v skupni izmeri obsega 144,3 m2. Prostori - hodnik, kuhinja, dnevna soba, otroška soba, spalnica, kopalnica, fitnes, shramba, kurilnica ter velika klet z oboki. Zgrajena je v dveh etažah - K+P. Zemljišče je v skupni izmeri 22.554 m2, od tega je večji del kmetijskega zemljišča (zemljišče je pod rahlim naklonom). Delno pašnik, travnik, njive ter gozd. Trenutno se na zemljišču pasejo ovčke.
V hiši se nahaja garaža za dva avtomobila, avtomatsko odpiranje vrat. Dva lastniška parkirna mesta sta tudi pred hišo. Centralna kurjava je kombinirana - na drva, pelete in olje, peči so v zelo dobrem stanju. Ogrevanje je radiatorsko.
Hiša bila sicer zgrajena leta 1808, vendar je bila kasneje večkrat obnovljena. Vsa notranjost hiše je bila obnovljena pred 15 leti, laminat, keramika. Okna, vhodna vrata in garažna vrata so bila zamenjana leta 2010 (AJM). Streha in fasada sta potrebni obnove, lastnik razpolaga z predračuni. Nepremičnina je brez vlage, suha ter daje občutek prijetnosti bivanja.
Po želji kupca lahko v hiši ostane skoraj vsa notranja oprema, vsa oprema za vzdrževanje okolice je stvar dogovora (kosilnica, traktorček,…).
V kolikor si želite vaš košček miru in neokrnjene narave, z možnostjo uporabe večjega kmetijskega zemljišča, obenem pa si želite bližino mesta, je to lahko vaša idealna priložnost za nakup.
Nepremičnina je vpisana v ZK in je bremen prosta.
V PRIMERU NAKUPA VAM RE-MAX PODARJA ENOLETNO ZAVAROVANJE NEPREMIČNINE.
Za oglede in druge informacije pokličite: Dino Jerman, tel. 040 710 432 ali pišite na:
dino.jerman@re-max.si
; year: 1808


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.