ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

830.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija201 m2
RegijaPovršina parcele
MO Ljubljana201 m2
ObčinaLetnik izgradnje
LJ-Center1940

Naselje: lj - center; Obcina: ? ID oglasa: 490351002-256

Ogled oglasa na strani ponudnika

Ob glavni urbanistični osi centra Ljubljane prodamo spodnjo polovico elegantne meščanske vile. Nahaja se v prestižnem in mirnem delu prestolnice.
Tu gre za visoko pritličje in podpritličje štirietažne stanovanjske hiše zgrajene leta 1940. Projektiral jo je Herman Hus in ji namenil slikovit erker z bakreno streho ter monumentalen vhod s stebriščem iz podpeškega kamna.

Stopnišče je ločeno od stanovanjskih enot, zato se etaže uporabljajo ločeno.
Vsaka od obeh etaž ima svoj izhod na krasen vrt z dvoriščem. Tu sta dve garaži z avtom in teraso na strehi ter tlakovano parkirišče s petimi parkirnimi mesti in obračališčem, ki se zapira z avtomatičnimi vrati.

Visoko pritličje v izmeri 111m2 ( 98m2 uporabne površine ) obsega tri velike sobe, kuhinjsko nišo, WC in stopnišče s hodnikom. Impozantna glavna soba ima erker in originalno modrenistično lončeno peč. Višina stropa je 2.80m. Pokrita terasa v izmeri 13m2 in široko stopnišče vodita na vrt. Prostori so nadvse svetli.Opremljeni so s talnim gretjem, klimatizacijo in z IT mrežo.
To etažo je hitro možno prurediti v stanovanje ali v dve stanovanji z ločenim vhodom.

Stanovanje v spodnji etaži meri 90m2 ( 84m2 uporabne površine ). Sestavljajo ga predsoba, dnevna soba z jedilnim kotom, kuhinja, 2 spalnici, kopalnica, dve shrambi in hodnik s stopniščem. Kljub svoji legi v podpritličju je dokaj svetlo.
ImZaradi enkratne pozicije je namenjena za stanovanjske, stanovanjsko - poslovne ali za poslovne namene.
a dva ločena vhoda. Enega iz glavnega stopnišča in drugega iz vrta.

Popolna obnova je potekala od leta 2001 - 2005 - novi tlaki, vse inštalacije, talno gretje. Vsi števci so ločeni po etažah. Redno je vzdrževano.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.