ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

200.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija320 m2
RegijaPovršina parcele
Osrednjeslovenska320 m2
ObčinaNaselje
MedvodeGolnik
Letnik izgradnje
2009
ID oglasa: 490191085-59

Ogled oglasa na strani ponudnika

Prodamo končno vrstno hišo v 3. podaljšani gradbeni fazi velikosti 320 m2, ki se nahaja na sončni in mirni lokaciji naselja Golnik. Hiša meji na zeleni pas in ima odprt pogled na naravo.

Hiša v treh etažah je bila zgrajena leta 2009 in stoji na zemljišču velikem 526 m2.

V kleti hiše se nahaja soba (36,55m2), garaža (19,8 m2), dve shrambi in hodnik. Pritličje sestavlja vetrolov, shramba, pisarna, kopalnica, hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba ter terasa velikosti 20,10 m2, ki je dostopna iz dnevnega prostora in jedilnice. V mansardi pa so predvidene 3 spalnice, kopalnica in hodnik.

Objekt je grajen klasično, iz modularne opeke. Strešna kritina je Bramac. Fasada je toplotno izolirana ter zaključena. Okna in vhodna vrata so PVC. Ogrevanje hiše je predvideno na plin in ima že vkopan plinohram ter plinsko napeljavo do hiše. Hiša ima napeljan vodovodni in električni priključek, KTV in telefon. Greznica je že narejena ter povezana do hiše. Hiša nudi možnost vgradnje dvigala.

Urejen dostop po občinski asfaltni cesti. Pred hišo je tlakovano parkirišče za dva avtomobila, za hišo pa je urejen in tlakovan dostop do garaže.

Urejena dokumentacija in zemljiško knjižno stanje.

Vabljeni na ogled!
Na željo prodajalca kupec plača polovico stroškov za posredovanje, to je 2% od prodajne cene + DDV.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.