ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Kmetija -posestvo Z Večjo Nedokončano Hišo

+
Cena:

149.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija311 m2
RegijaPovršina parcele
Savinjska311 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Vojnik2008
Naselje
Vojnik
ID oglasa: 490281024-8

Ogled oglasa na strani ponudnika

V kraju Male Dole prodamo kmetijo, posest na razgledni in mirni lokaciji v celoti na sončni legi. Posest je združena v lepo zaokroženo celoto na vrhu katere se nahaja stanovanjska hiša v treh etažah in zajema cca 280 m2 neto površin.
Vsaka etaža omogoča samostojno stanovanjsko enoto. Hiše je priključena na električno ter telekomunikacijsko omrežje. Vodovod predstavlja lastno zajetje vode. Kanalizacija je lastna, prav tako imajo urejene grezne jame za odpadne vode. Ogrevanje je centralno ( peč na trda goriva), toplotna črpalka za sanitarno vodo, v dnevnem prostoru je divan peč. V pritličju se nahaja krušna peč, ki omogoča tako ogrevanje kot tudi peko domačih dobrot.
Posest - kmetija zajema 130,172m2 površine, od česar je 2.354 m2 stavbnega zemljišča, 49.037 m2 kmetijskega in 78.782 m2 gozdnega zemljišča,ki so med seboj neposredno povezane.
Zemljišče, kmetija se prodaja v celoti. Možnost menjave za manjšo stanovanjsko hišo ali stanovanje v savinjski regiji.(Vojnik, Žalec,Celje, Hudinja, Prebold, Polzela) Kmetija je ZK urejena. Oddaljena 7 km iz Vojnika.
Na parceli je poleg novejše hiše še stara kmečka hiša, gospodarsko poslopje, drvarnica in kozolec. Nepremičnino priporočamo vsem, ki si želijo bivati v objemu neokrnjene narave oz. imajo dobro poslovno idejo (turistično kmetijsko dejavnost).
Kupec ne plača provizije - pokličite ter se dogovorite za ogled.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.