ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

320.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija231 m2
RegijaPovršina parcele
Obalno kraška231 m2
ObčinaNaselje
KoperKoper
ID oglasa: 490111019-31

Ogled oglasa na strani ponudnika

V Marezigah, na obrobju vasi, se prodaja samostojna istrska hiša, ki leži na sončni in zelo mirni lokaciji, katera nudi čudovit odprt pogled na dolino Rokave.
Avtohtona istrska hiša je bila zgrajena leta 1836, leta 2000 deloma rekonstruirana v rustikalnem istrskem slogu. Dvoetažna hiša stoji na 1.446 m2 veliki ograjeni parceli in s 231 m2 neto površine obsega 2 ločena stanovanja, deloma nedokončana atelje ter 2 kletna oz pomožna prostora.
Stanovanjskem del hiše (P+1) s 145 m2 uporabne hiše obsega 2 stanovanja (3 -sobno in manjše 2-sobno), z ločenimi vhodi, katera se lahko z manjšimi gradbenimi posegom združita v celoto.
- Večje 3-sobno dupleks stanovanje obsega v pritličju predsobo, kopalnico, kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso. V nadstropju veliko predsobo, dve spalnici, prav tako z izhodom na pokrito teraso. Kuhinja, jedilnica in dnevna soba tvorijo odprt povezan bivalni prostor, ki predstavlja osrčje hiše, katerega krasi premišljen preplet istrskega kamna in lesa, zaradi česar nudi prav poseben občutek domačnosti in topline.
- 2 sobno dupleks stanovanje obsega v pritličju: predsobo, bivalni prostor s kuhinjo, kopalnico. V nadstropju predsobo, kopalnico in spalnico, z izhodom na teraso.
Iz obeh stanovanj se dostopa na večjo pritlično teraso z letno kuhinjo, pred katero se razprostira 856 m2 velika urejena zelenica, zasajena okrasnim mediteranskim rastlinjem, sadnim drevjem (cca 60 dreves) ter več kot 40 vrtnicami. Na zelenici je urejen prostor za postavitev montažnega zunanjega bazena z zunanjim tušem. Razpolaga pa tudi z vodnjakom s talnim izvirom ter v zemlji vgrajenim rezervoarjem (2 kubika) ter kmetijsko lopo velikosti 30 m2. Terasa z zelenico je orientirana na sončno južno lego, ki poleg odprtega pogleda na dolino nudi tudi veliko mero miru in zasebnosti.
Preostali (ne-stanovanjski) del hiše razpolaga v pritličju z dvema pomožnima prostoroma, ki služita kot kletni shrambi, velikosti cca 12 m2 vsaka, v nadstropju pa z cca 30 m2 velikimi ateljejem. Atelje potrebuje zaključna dela.
Edinstvena priložnost, vabljeni na ogled.

Na željo prodajalca se, za nakup nepremičnine, plačilo obveznosti za opravljene storitve posredovanja v višini 4 % + ddv razdeli na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbene vrednosti.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.