ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

65.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija165 m2
RegijaPovršina parcele
Savinjska165 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Laško2008
Naselje
Laško
ID oglasa: 490281019-58

Ogled oglasa na strani ponudnika

V prečudovitem okolju s pravljičnim razgledom prodamo (bivalni) vikend, ki ima po podatkih GURS 165,2 m2 skupne neto tlorisne površine, od katere je 88,5 m2 uporabne površine.
Vikend bil zgrajen l. 1996, l. 2008 pa dokončan. Gradnja je betonska v kombinaciji z lesom. Ona so lesena, 2 slojna. Dostop je položen in asfaltiran, le zadnjih nekaj 100 m, do samega vikenda vodi kolovozna peščena pot, ki je malce bolj strma. Za pluženje je v zimskem času poskrbljeno.
Vikend je podkleten in ima eno etažo, ponuja pa tudi možnosti povišanja streha/stropa in tako pridobitve še neizdelanega mansardnega dela oz. izdelave nadzidka, za kar je že pridobljeno gradbeno dovoljenje, ki velja do realizacije.
Kot je vidno iz razpoložljivega tlorisa, je razporeditev prostorov zelo funkcionalna, sama lega vikenda pa poskrbi, da je večnamenski prostor čez ves dan svetel. V pritlični etaži, se torej nahajajo: vetrolov, 2 spalnici, prostorna shramba in kopalnica s tuš kabino, enormen bivalni prostor in večji večnamenski prostor. V kletnem delu imamo garažo, za vsaj 2 avtomobila; klet in shramba/kabinet, ki si ga lahko po lastnih vzgibih preuredite v sobo.
Ogrevanje je hitro in varčno - poskrbljeno z električnimi, termostatskimi radiatorji v kombinaciji s kaminom na trda goriva. Fekalne odplake so urejene z lastnim sistemom 2 prekatne greznice; elektro in vodovodne inštalacije so bile obnovljene.
Zunaj postane nepremičnina še posebej zanimiva, saj nam slikovita pokrajina postreže s svojimi naravnimi lepotami. Priča smo mističnim meglicam, v katerih se kopa dolina, ki jo z Vrha občudujemo na dlani. Posest je skozi dan obsijana s soncem, zvečer jo pa začara srebrna mesečina.
Poseben pečat vikendu pritisne tudi mogočna lipa, katere hlad v poletnih dneh prinaša osvežitev na priročnih klopicah in mizici pod njo, ali pa se pustite razvajati sončnim žarkom med vrtnicami na klopici malce vstran.
1.452 m2 veliko zemljišče, med drugim ponuja travnato badminton igrišče, domiselne zunanje tuše in sanitarije, rusko kegljišče…, saj je bil vikend nemalokrat prizorišče zabav ali taborov.
Kompletna infrastruktura za kopanje, wellnes, ZD… se nahaja v Laškem, le 10 min stran (8km). Trgovina je v Tevčah (4km). Podružnična šola z vrtcom je v vasi, prav tako gasilski dom in cerkev za duhovno oskrbo.
Če iščete kotiček za sprostitev in kvalitetno preživljanje prostega časa v naravi, ki ponuja napajanje s pozitivno energijo prelepih vrtnic in vedno s soncem obsijano panoramo, potem berete pravi oglas, saj ste si dotični vikend vedno želeli, zdaj pa je lahko vaš. Vljudno vabljeni na ogled!

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, bremen prosto.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.