ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

160.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija175 m2
RegijaPovršina parcele
Pomurje175 m2
ObčinaNaselje
LjutomerMala Nedelja
Letnik izgradnje
1982
ID oglasa: 490151007-359

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na grebenu s čudovitim razgledom enega od redko poseljenih ljutomerskih gričev v Moravcih (Mala Nedelja) prodamo skrbno vzdrževano hišo z letnico gradnje 1982, nazadnje obnovljeno 2019, ki stoji na skupno 5.992 m2 delno stavbnega, večino pa kmetijskega zemljišča. Neposredna okolica hiše je ograjena, na dovozu iz lokalne ceste tudi s pomičnimi električnimi vrati, zasajena z okrasnimi grmovnicami in sadnim drevjem, iglavci, dopolnjena z velikim vrtom in lesenim nadstreškom za dva avtomobila, v podaljšku katerega je tudi večnamenski prostor - zaprta terasa.

Hiša je v manjšem delu podkletena (garaža, shramba), preostalo je pritličje in mansarda, skupne površine 175 m2, kjer lahko bivata dve manjši družini. V pritličje nas vhodna vrata povedejo v predprostor, od tod so na levo stopnice v mansardo, naprej pa hodnik, ki povezuje vse prostore: kopalnico s tušem in WC-jem, kuhinjo z jedilnico in prehodom v dnevni prostor in spalnico. Mansarda je skoraj v celoti en velik odprt prostor z dnevno sobo, od tod izhod na velik, udobno širok balkon, ki nudi prijetno zavetje pred vetrom in vročino, kjer v miru spiješ jutranjo kavico ali z užitkom prebereš časopis/knjigo. Navdušujoč panoramski razgled se nam ponuja iz balkona na drugi strani, na katerega je prehod iz jedilnice in velike kuhinje. V tem delu najdemo še spalnico in kopalnico s tušem in wc-jem. Talne obloge so keramika,les, delno PVC, okna PVC z žaluzijami in roletami, fasada demit (8 cm izolacije, 20 na severni strani), ogrevanje centralno na pelete (2 leti stara peč), aktivni infrastrukturni priključki (elelktrika, voda, optika), greznica. Hiša je varovana z alarmom in nadzornim sistemom. Prodaja se s skoraj vso sodobno opremo in je hitro vseljiva.

Vabljeni na ogled čudovite zelene oaze blizu Bioterm, cca 4 km do Male Nedelje in 15 km do Ljutomera. Za ljubitelje miru, zasebnosti, zelenja, za vrtičkarje in pridelovalce lastne zelenjave in sadja, saj posest nudi ogromno možnosti za uporabo rodovitne zemlje, primerna, sončna lega, razgiban teren. IZJEMNO DOBRA CENA! PRIPOROČAMO!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.