ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

79.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija175 m2
RegijaPovršina parcele
Podravska175 m2
ObčinaNaselje
ZavrčZavrč
Letnik izgradnje
1957
ID oglasa: 490151007-354

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na enkratni, mirni, nekoliko dvignjeni lokaciji v zelenem okolju razvejanega podeželskega naselja Hrastovec (občina Zavrč), neposredno ob lokalni cesti, prodamo stanovanjsko hišo, skupne kvadrature 174,9 m2, zgrajene leta 1957 in obnovljene 1997. Ob hiši je še večje gospodarsko poslopje, zgrajen v kombinaciji betona in lesa, v skupni izmeri 180 m2, kjer so včasih gojili prašiče in vzrejali krave, prostori za spravilo pridelka, hrambo orodja, delavnica in še kaj, kar potrebuje človek za obdelavo tako velike posesti. Hiša stoji na 2.584 m2 velikem v manjšem delu stavbnem, v večini pa kmetijskem zemljišču, skupno pa posest, ki ga jo obdaja sestavlja kar 22.761 m2 travnikov, gozda, vinograda, še nekaj dodatnega stavbnega zemljišča in treh ribnikov na različnih nivojih za hobi vzgojo rib. Ob ribnikih je postavljena brunarica (cca 15 m2) in leseni nadstrešek/lopa. Poseben potencial predstavlja kar 250 orehov, 15 letni nasad - domači pridelek, s katerim lahko dodatno zaslužite in svoj zaslužek vsako leto povečujete, v kolikor je letina uspešna. Orehi se nahajajo neposredno ob hiši, pa tudi na dveh parcelah (4.384 m2), ki sta oddaljeni kakšen km od domačije. Pod hišo oziroma gospodarskim poslopjem je bil nekoč velik vrt za vzgojo vseh mogočih vrtnin, okolico pa lepo dopolnjuje sadno drevje in okrasno grmičevje.

Hiša je sestavljena iz starega in novega dela. Stari del sestavlja shramba in preša, možna izdelava pohodnega podstrešja, novi del pa je sestavljen iz predprostora, kuhinje z jedilnico, kopalnice z WC-jem in kopalno kadjo, dvema spalnicama in dvema dnevnima prostoroma - vsaj eden od njiju bi lahko bil še dodatna spalnica. Novi del hiše je podkleten - garaža, shramba, kurilnica. Talne obloge parket in keramika, okna PVC, ogrevanje centralno na olje, opečan streh ain klasična fasada. Aktivni infrastrrukturni priključki, greznica.

Čudovita sončna lega, delno v zavetju gozda, na ravnem, manjši del tudi pod naklonom. Enostavno dostopno, do trgovine cca 3 km, do šole, javnih institucij dobre 4 km. Odlično mesto za nabiranje novih moči in energije, za nove družinske zgodbe, za nove poslovne ideje, nepremičnina, ki nujno potrebuje osvežitev, nego in vzdrževanje. Primarno se želi prodati kot celota, če pa je morda komu vendarle preveč zemljišča, je možen nakup po delih - več variant. Za podrobnosti pokličite!
VREDNO OGLEDA IN NAKUPA! PRIPOROČAMO!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.