ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Hiša V 3.gradbeni Fazi S Panoramskim Razgledom

+
Cena:

42.500,00 €

DržavaPovršina
Slovenija229 m2
RegijaPovršina parcele
Savinjska229 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Šmarje pri Jelšah2008
Naselje
Šmarje pri Jelšah
ID oglasa: 490281016-294

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na sončnem hribu s čudovitim razgledom in samo 4 km oddaljenosti od mesta Šmarje pri Jelšah je na prodaj nedokončana stanovanjska hiša v izmeri 122,48 m2 uporabne površine (229,21 m2 neto tlorisne površine). Skupaj se prodajajo tri parcele v velikosti 4.584 m2, od tega je ena zazidljiva, na kateri je tudi objekt, dve parceli pa sta kmetijski in zasajeni s sadnim drevjem (jablane: krivopecelj, bobrovec, jonagold, carjevič; češnje, slive, višnje, oreh) in vinsko trto z okoli 250 trsi (modra frankinja, žametna črnina, laški rizling, kerner).

Dostop do hiše poteka po asfaltirani občinski cesti na severni strani objekta. Tlorisna oblika hiše (K+P+M) je pravokotna v velikosti 15,30 m x 5,65 m. Za objekt je bilo leta 2008 izdano ustrezno gradbeno dovoljenje za rekonstrukcijo obstoječe stavbe (iz leta 1907) s stanovanjskimi prostori, ki zajema odstranitev pritličnega dela stavbe ter nadomestno nadzidavo in izvedbo novega ostrešja nad celotnim tlorisom.

Zgradba je grajena v klasični, masivni izvedbi. Kletni del (59,48 m2) se je ohranil, prostori so zidani deloma iz opeke, deloma iz kamna. Zgornji, novejši del pa je zidan iz siporeks zidakov, ostrešje je leseno. 1. nadstropje meri 70,31 m2 uporabne površine (predsoba, hodnik, kopalnica, kuhinja z jedilnico in shrambo, dnevna soba, spalnica), na južni strani pa ima tudi 8,64 m2 velik balkon. Mansarda meri 52,17 m2 uporabne površine (hodnik, sanitarije, shramba in dve sobi/spalnici), na vzhodni strani pa ima tudi 5,65 m2 velik balkon. Streha je dvokapnica s smerjo slemena V - Z, prekrita z opečno kritino Tondach. Nameščena okna so lesena, dvoslojna s termopan zasteklitvijo. Žlebovi so pocinkani. Objekt je priključen na javno električno (Elektro Celje) in vodovodno omrežje (OKP Rogaška Slatina), ni pa priključen na telefonsko omrežje, vendar je priključitev možna. Razpeljava elektrike (enofazni števec) in vodovoda še ni urejena v bivalnem delu. Kanalizacija pa je urejena z obstoječo greznico.

Priporočamo vsem, ki iščete odlično lokacijo z razgledom, da si zgradite idilično hišo na podeželju, le da tukaj objekt že stoji, potrebno ga je samo dokončati. Zk stanje je urejeno in prosto vseh bremen ali dolgov. Gradbena dokumentacija je pridobljena. Kupec ne plača provizije, vljudno vabljeni na ogled.

Oglejte si video-predstavitev: https://youtu.be/dAWZMiVZZC4


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.