ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

HIŠA S ČUDOVITIM VRTOM, NOTRANJIM BAZENOM IN SAVNO

+
Cena:

420.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija777 m2
RegijaPovršina parcele
Osrednjeslovenska777 m2
ObčinaNaselje
DomžaleRadomlje
Letnik izgradnje
1978
ID oglasa: 490191092-16

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na zelo priljubljeni lokaciji v Radomljah, posredujemo pri prodaji opremljene in zelo lepo vzdrževane samostojne hiše s čudovitim vrtom, notranjim bazenom in savno. Hiša je bila zgrajena leta 1978 v treh etažah na 1.537 m2 zemljišča. Po podatkih GURS, ima skupno 777,2 m2 površine, od tega uporabne površine 467,9 m2. Zaradi svoje notranje razporeditve je hiša primerna za bivanje večje ali celo večgeneracijske družine. Objekt ima namreč dve stanovanjski enoti.

Razporeditev:
- 1. etaža (polklet): velika klubska soba s kuhinjo, wc, tuš, shramba, kurilnica, večnamenski prostor, savna in notranji bazen (s protitočno napravo) z izhodom na teraso in vrt;

- 2. etaža (visoko pritličje): dnevno bivalni prostor povezan s kuhinjo in jedilnico, 2 spalnici, kopalnica, pralnica, wc, 2 balkona;

- V medetaži se nahaja prostor, ki se uporablja kot shramba, nudi pa možnost preureditve;

- 3. etaža (mansarda): dnevno bivalni prostor povezan s kuhinjo in jedilnico, 3 spalnice, kopalnica, wc, 2 balkona.

Ogrevanje je centralno na kurilno olje. Za segrevanje sanitarne vode je na voljo toplotna črpalka. Sistem je bil obnovljen pred osmimi leti. Leta 2006 je bila obnovljena tudi streha.

V garaži je mogoče parkirati dva avtomobila, ob objektu pa je na voljo večje število parkirnih mest.

Okolica hiše je dobro načrtovana, skrbno urejena in tudi ograjena, kar je pomembno pri prostem gibanju otrok in hišnih ljubljenčkov.

Radomlje predstavljajo eno izmed bolj priljubljenih bivalnih, obrtnih in trgovsko-poslovnih naselij na območju med Domžalami in Kamnikom in je od Ljubljane oddaljeno le 20 km. Kraj z njegovo širšo okolico nudi številne možnosti za rekreacijo, športne aktivnosti in preživljanje prostega časa.

Za več informacij in dogovor za ogled sem vam na voljo!

Ob nakupu vam RE/MAX podarja brezplačno zavarovanje nepremičnine za 1 leto.Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.