ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

HIŠA S ČUDOVITIM RAZGLEDOM NA MORJE IN SOLINE

+
Cena:

729.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija327 m2
RegijaPovršina parcele
Obalno kraška327 m2
ObčinaNaselje
IzolaIzola
Letnik izgradnje
1994
ID oglasa: 490191103-1

Ogled oglasa na strani ponudnika

V naselju Malija nad Izolo prodamo 327 m2 veliko nadstandardno samostojno hišo, zgrajeno l. 1994, adaptirano l. 2006, s 1.100 m2 zemljišča, zadnja v slepi ulici. Hiša je kakovostno klasično grajena, vzdrževana in ima čudovit razgled na morje in Sečoveljske soline. Dostop do hiše je po asfaltirani javni cesti. Poleg hiše so tudi veliko parkirišče, prijeten zunanji in notranji prostor za druženje, sončna terasa, vrt in urejena okolica.

DODATEN OPIS

Prodamo prostorno in kakovostno zgrajeno hišo s čudovitim razgledom na morje in Sečoveljske soline ter s hitrim dostopom do Portoroža, Pirana in Izole. Hiša, ki je klasično grajena in dobro vzdrževana, se nahaja na koncu slepe ulice, dostopna pa je po asfaltirani javni cesti. Do mestne plaže je 15 minut hoda.
Hiša stoji na lepi in sončni parceli, velikosti 1100 m2. Njena pozicija omogoča lahek dostop do hiše z vseh strani. Na severni strani, pred vhodom v hišo, sta urejena asfaltiran prostor za parkiranje (nadstrešek za dve vozili) večjega števila vozil in vhod v hišo.
Na zahodni strani je zasajeno zelenje in drevesa (fige, kakiji, češnje …). Po tej strani je tudi dostop do spodnjega (južnega) dela zemljišča, kjer se nahaja družabni prostor s kuhinjo in kaminom ter samostojno kopalnico in straniščem. V spodnji etaži hiše je tudi ločen apartma (53 m2) z lastnim vhodom ter kletni prostori s kurilnico. V apartmaju so trenutno najemniki. Na južni strani parcele je tudi letna kuhinja, na vzhodni strani pa vrt. Z južnega dela parcele je čudovit razgled na morje, soline in okolico.
Na vzhodnem delu so zasajena drevesa, tam je tudi večji vrt, ki ima jugovzhodno lego (je sončen skozi ves dan). Na tem delu je tudi dovolj prostora za izgradnjo bazena.
V pritličju je bivalni del, do katerega dostopate direktno s parkirišča. Vstopite v večji povezovalni hodnik, iz katerega dostopate do spodnjih in mansardnih prostorov. V tej etaži so kuhinja z jedilnico, večja dnevna soba, dve spalnici, kopalnica in stranišče ter garderobna soba. Tako iz kuhinje kot tudi iz dnevne sobe je izhod na prostorno teraso z razgledom in jugozahodno lego.
Po notranjih stopnicah se povzpnemo v mansardo, kjer se nahajajo prostoren hodnik (3. etaža), dve spalnici in ena večja soba, kopalnica ter terasa, ki je orientirana na jug.
Hiša ima skupaj 5 spalnic, 4 kopalnice in stranišče.
Hiša se prodaja opremljena oziroma po dogovoru. Talne obloge v hiši so keramika in parket. Okna so iz PVC-ja (dvoslojni termopan), ogrevanje je centralno na pelete. Peč je bila zamenjana leta 2012. Za ogrevanje tople sanitarne vode se uporabljajo solarni kolektorji. V hiši so tudi tri klimatske naprave. Fasada je bila obnovljena leta 2006.
Hiša je idealna za vse, ki si želijo miru, prelepega pogleda na okolico in morje in ki si hkrati želijo udobnega bivanja s hitrim dostopom do Izole ali Portoroža. Primerna pa je tudi za investicijo.
Prevzem hiše je možen po dogovoru. Zemljiška knjiga je urejena.
Nakup nepremičnine je brez provizije za kupca.
Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača 10 % are, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom med prodajalcem in kupcem.
Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa nepremičnine s strani banke.
Vabljeni na ogled!
Za več informacij pokličite Marijano Hlebš Radžo: 040 455 526.
Ostalo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani: www.re-max.si.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.