ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

300.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija219 m2
RegijaPovršina parcele
Savinjska219 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Rogaška Slatina2007
Naselje
Podplat
ID oglasa: 490291001-307

Ogled oglasa na strani ponudnika

V neposredni bližini Rogaške Slatine, v kraju Grliče, je na zelo lepi sončni legi na prodaj nadstandardna stanovanjska hiša.

V kletnem delu stavbe se iz predsobe levo nahajata zelo okusno urejena kletna soba in manjša vinska klet. Tu so še garaža, kurilnica, WC in pralnica, pred hišo pa zunanja letna kuhinja in terasa za poletne piknike.

Po notranjih stopnicah se preide v pritlični del stavbe, kjer kraljuje zelo velika dnevna soba s kaminom, ki skupaj s kuhinjo in jedilnico predstavlja osrednji bivalni prostor. Od tu je izhod tudi na veliko teraso, ki ima prehod na zunanjo zelenico, kjer je tudi manjši bazen. V bistvu je tukaj tudi glavni vhod v hišo, urediti bi bilo potrebno le še dostop. V pritličju se nahajajo še spalnica, garderobna soba, razkošna kopalnica z djakuzzijem in WC ter delovna soba, iz katere je tudi mogoč izhod na zunanjo zelenico.

Po stopnicah se preide v nadstropni del stavbe, kjer sta še dve veliki sobi, soba za obleke, oz. garderobo, ki bi jo bilo možno z odstranitvijo garderobnih omar preurediti v še eno spalnico, kotiček za kavico ali čaj ter velika kopalnica z WC-jem.

Celotna hiša je vrhunsko stilno opremljena, z zelo lepimi svetlobnimi efekti, zelo dobro izolirana, poraba energije za ogrevanje je minimalna.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.