ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

179.000,00 €

ID oglasa: 490291001-228

Ogled oglasa na strani ponudnika

V bližini Rogaške Slatine, pod vznožjem Boča v zaselku Cerovec, je na prodaj stanovanjska hiša. Hiša je nadvse primerna za ljubitelje miru in neokrnjene narave.

Iz garaže ob strani hiše je vstop v stanovanjski del stavbe. Tu se iz predsobe preide desno v veliko dnevno sobo, ki skupaj s kuhinjo in jedilnico tvori osrednji bivalni prostor. Velik kamin daje toploto in poskrbi za domačnost. Levo od predsobe je spalnica ter povsem nova kopalnica in WC.
Po stopnicah se preide v nadstropni del, kjer je desno velika soba, kjer se trenutno nahaja fitnes, ob strani je veliko zelo priročnih vgradnih omar.
V nadstropju se nahaja še manjša pisarna ter kopalnica in WC.

Po stopnicah oob strani hiše se preide v spodnji del stavbe, kjer je popolnoma dokončano, samo neopremljeno še eno stanovanje, ki zajema tri sobe, kopalnico in WC. Tu je tudi kurilnica na olje ter manjša savna. Ta del hiše je možno z notranjimi stopnicami povezati v enotno stanovanje.
Čisto spodaj se nahajata še dve kleti za ozimnico.
Celotna oprema v hiši je narejena po meri in zelo kvalitetna, fascinira tudi okolica, ki deluje izredno ne stresno in pomirjujoče.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Ime:
Božidar Plevnik
GSM:
041 621 554
Telefon:
03 818 42 22
Telefaks:
03 818 42 23
Ime:
RE-MAX Vrelec
Naslov:
Strma c. 1 A, 3250 Rogaška Slatina