ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

69.500,00 €

DržavaPovršina
Hrvaška171 m2
RegijaPovršina parcele
Karlovška171 m2
ObčinaNaselje
BosiljevoBosiljevo
Letnik izgradnje
1983
ID oglasa: 490341003-48

Ogled oglasa na strani ponudnika

Prodamo hišo na mirni in dostopni lokaciji ob glavni cesti Karlovec - Reka. Mejni prehod Vinica - Pribanjci je oddaljen ca 5 km. Do reke Kolpe je dostop po javni poti, ki je oddaljena ca kilometer. Cesta Karlovec - Reka je po mnenju motorističnih entuziastov med desetimi najlepšimi v Evropi.

Stanovanjska hiša ima pritličje, nadstropje in mansardo. V pritličju so garaža, kurilnica in shrambe. V nadstropju je vhod, hodnik, kuhinja, dnevna soba, spalnica in kopalnica s WC. Enak razpored se ponovi v mansardi.
Na stavbnem delu parcele je poleg stanovanjske hiše zidan objekt v katerem je garaža in prostor za predelavo in pripravo ozimnice. Orodje za delo na vrtu lastnik shranjuje v manjši leseni lopi. Dvorišče zaključuje prav tako lesen objekt, za razno orodje in pripomočke , ki jih potrebuje pri vsakdanjem delu.

Ob stanovanjski hiši ima lastnik urejen zelenjavni vrt na katerem si pridela zelenjavo in ozimnico. Okoli stanovanjske hiše je sadovnjak s jablanami, hruškami in drugim sadnim drevjem. Na robu sadovnjaka je manjši vinograd. Ostali del parcele je urejen gozd.
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.