ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

170.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija220 m2
RegijaPovršina parcele
Podravska220 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Hajdina2012

Naselje: hajdina ID oglasa: 490151007-376

Ogled oglasa na strani ponudnika

V strnjenem ravninskem naselju Spodnje Hajdine prodamo nedokončano dvostanovanjsko hišo letnik 2012, skupne kvadrature cca 220 m2, stoječe na skupno 1.157 m2 skoraj v celoti stavbnega zemljišča. Ob hiši je velika zelenica z možnostjo različne uporabe, stanovanja si zelenico nekako razdelijo. Iz lokalne občinske ceste je po tlakovanem dovozu neposreden dostop do večje garaže za dva avtomobila, v zgornjem delu se da še urediti shrambe.
Vsaka etaža, ki predstavlja dvosobno stanovanje s cca 110 m2 ima svoj poseben vhod, trenutno stanje je zgolj inštalacije in ometi. Spodnje stanovanje je sestavljeno iz predprostora, ki nas povede v povezovalni hodnik, od koder je na desno WC, spalnica, naravnost soba, na levo pa kopalnica in velik dnvno jedilni prostor s kuhinjo in izhodom na teraso. Gornja etaža je enaka, le da iz sobe na desni pridemo tudi na balkon, iz dnevne sobe pa prav tako na večji, široki balkon. Okna so povsod PVC, tlakov še ni, ogrevanje je predvideno na plin, infrastrukturni priključki še niso aktivni, streha opeka.
Možen nakup celote ali po etažah, vendar etažiranje še ni urejeno. Do občine, trgovine, zdravnika ipd. dobrih 600 m, do šole 1,5 km, povsem blizu uvozu na AC. Priporočamo ogled in nakup!!


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.