ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

450.000,00 €

DržavaTip hiše
SlovenijaSamostojna
PovršinaRegija
324 m2Osrednjeslovenska
Površina parceleObčina
834 m2Grosuplje
Letnik izgradnjeEnergijski razred
2010ni potrebna (334. člen EZ-1)
Vpis v ZK
Vpis v ZK

GROSUPLJE, Partizanska cesta, na vrhunski lokaciji prodamo nadstandardno nizkoenergijsko enodružinsko hišo v tretji gradbeni fazi velikosti bruto površine 324 m2 K+P+M na zemljišču velikosti 834 m2.

Na zemljišču stoji tudi funkcionalna in polno opremljena starejša hiša 350 m2 s pritlično garžo, na kateri je terasa 40 m2. Skladno s pravnomočno pridobljenim gradbenim dovoljenjem je potrebno hišo odstraniti. Garaža s teraso se ohrani. Gradbeno dovoljenje se lahko spremeni tako, da se hišo ohrani, vendar se jo spremeni v poslovno - stanovanjski objekt.

Posest je na odlični lokaciji v samem centru Grosuplja zraven pošte, glasbene šole in kulturnega doma. Vsa infrastruktura je v sami bližini.

Lokacija ponuja velik potencial za poslovne dejavnosti.

Vpisano v ZK, brez bremen.

Cena 450.000,00 EUR KODA: P1286GR

HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. – Centrala LJUBLJANA

Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom.

Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite na brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO)

Hvala za zaupanje, se priporočamo !


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.