ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

DVOSTANOVANJSKA HIŠA V MIRNEM ZELENEM DELU KOPRA

+
Cena:

445.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija240 m2
RegijaPovršina parcele
Obalno kraška240 m2
ObčinaNaselje
KoperKoper
Letnik izgradnje
1972
ID oglasa: 490111001-648

Ogled oglasa na strani ponudnika

Vsega 1 km od centra mesta Kopra v bližini poslovne cone prodamo najboljšemu ponudniku večjo dvostanovanjsko hišo s poslovnim delom v pritličju

Hiša je zgrajena iz kvalitetnih meterialov v obdobju po letu 1972 in ima skupaj preko 240 m2 uporabnih stanovanjskih ter poslovnih površin. Sestoji iz dveh ločenih z zunanjim stopniščem povezanih etaž kjer se nahajata večji stanovanji ca120 m2 vsako. V pritličju ima tudi uradno registriran poslovni prostor (mirne dejavnosti, uradno uporabno dovoljenje).
Nahaja se v mirnem predelu stanovanjsko poslovne cone, na ravnem zemljišču velikosti preko 700m2, ki je dostopno z dvema dostopnima cestama. Na dvorišču ima poseben objekt (dve garaži) in na vzhodu zelenico zasajeno z zimzelenimi drevesi. Stanovanji sta opremljeni v celoti z opremo po meri iz masiva materialov.
Ponudba je primerna za večje družine oziroma tudi za skupno bivanje na enem mestu dveh družin. Prednost je tudi, da ima lastnik možnost registriranja ter opravljanja mirne dejavnosti v isti stavbi. Odličen dostop, parkiranje.

Zaradi določene specifike, vse resne interesente prosimo za vnaprejšnje najave za oglede, ki se bodo vršili enkrat tedensko ob sredah v času med 12.00 -13.00 ure.

Možnost hitre realizacije.
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.