ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

265.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija295 m2
RegijaPovršina parcele
Savinjska295 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Šoštanj2000
Naselje
Šoštanj
ID oglasa: 490281003-445

Ogled oglasa na strani ponudnika

V mirnem in urejenem naselju družinskih hiš prodamo novejšo troetažno stanovanjsko hišo z dvema stanovanjema in poslovnim prostorom. Kletna etaža je grajena klasično, zgornji dve etaži pa sta montažni (tip Marles). Hišo odlikuje sodobna notranja razporeditev prostorov z velikimi in svetlimi bivalnimi prostori.
Spodnje stanovanje je trosobno, uporabne površine 108m2, katero dopolnjuje še 15 m2 zunanje pokrite terase.
Zgornje stanovanje je dvosobno, delno mansardno, neto površine 77m2 in z dvema balkonoma.
V kletni etaži pa je poleg garaže, shrambe in kotlovnice še 57 m2 poslovnih površin, sestavljajo jih trije večnamenski prostori, sanitarije in lastni vhod. Poslovni prostori so primerni za storitveno dejavnost.
Uporabno dovoljenje je pridobljeno tako za stanovanjski, kot tudi za poslovni del. Na zahtevo vam pošljemo tudi tlorise vseh etaž.
Hiša ima vso urbano infrastrukturo, kar omogoča visok bivalni standard. Ogrevanje je mestno vročevodno, z lastno toplotno podpostajo. V mansardi je klimatska naprava. Izolacijski ovoj je debeline 15 cm (fasada) in 16 cm (podstrešje). Okna imajo izolacijska stekla.
K hiši vodi asfaltiran dovoz iz krajevne ceste. Okolica hiše je urejena in ozelenjena, tu je nekaj sadnih dreves, trta, okrasno grmičevje in košata lipa, s tem pa je poleg dodatnih koristi zagotovljena tudi zadostna individualnost.
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.