ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

257.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija217 m2
RegijaPovršina parcele
Osrednjeslovenska217 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Vrhnika2012
Naselje
Vrhnika
ID oglasa: 490191008-230

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na Betajnovi na Vrhniki posredujemo pri prodaji vrstne hiše. Zaradi notranje razporeditve je nepremičnino možno uporabljati kot vrstno hišo, dvostanovanjsko hišo ali poslovno - stanovanjsko hišo.

Hiša je v mirnem delu Vrhnike novejši stanovanjskih stavb, v okolici ni industrije ali kmetijskih zemljišč. Pred stavbo je parkirišče za štiri osebna vozila, dovoz je dodatno utrjen tudi za dovoz s kamionom. Del hiše v višini vhoda je urejen kot klasična hiša. Iz hodnika je vhod v spalnico in kopalnico. Hodnik se razširi v velik dnevni prostor, kjer sta tudi kuhinja in jedilnica. Dnevni prostor ima kamin ter izhod na balkon v vsej širini hiše.

Iz dnevnega prostora je stopnišče v mansardo, kjer je urejena pisarna in manjši, še nedodelan prostor. Pisarna ima vse potrebne priključke ter povezave do varnostnega sistema za celo hišo. Po celi dolžini so vgradne omare za arhiv. Ta del deluje kot galerija in je delno odprt.

Kletni del je urejen v večnamenski prostor z lastno kuhinjo, kopalnico in vinsko kletjo. Po tleh je parket, ob steni so večje vgradne omare za garderobo. Kletni prostor je dostopen preko zunanjega stopnišča in je primeren za mirno dejavnost, masaže, meditacijo, plesne vaje (osnovni namen), frizerski salon. Ker so v prostoru vse potrebne instalacije, je to lahko tudi dodatno stanovanje ali pisarna.

Hiša se ogreva na toplotno črpalko, po vseh prostorih je talno gretje. Na strehi je predpriprava za sončno elektrarno. Stroški stavbe so na ravni dvosobnega stanovanja. Hiša je bila zelo kvalitetno grajena, vse po načrtu in gradbenem dovoljenju. Nepremičnina je hitro vseljiva po plačilu kupnine.

Ob nakupu plača kupec del provizije v višini 2% od prodajne cene in DDV. Kupcem nepremičnin, pri katerih je posredovala naša agencija, nudimo brezplačno enoletno osnovno zavarovanje nepremičnine ter pomoč pri financiranju.
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.