ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Domžale Domžale mirna lokacija Samostojna 290 m2

+
Cena:

580.000,00 €

DržavaTip hiše
SlovenijaSamostojna
PovršinaRegija
290 m2Osrednjeslovenska
Površina parceleObčina
905 m2Domžale
NaseljeLetnik izgradnje
Domžale1958
LokacijaEnergijski razred
mirna lokacijaF (150-210 kWh/m2a)
Vpis v ZK
Vpis v ZK

DOMŽALE, MIRNA LOKACIJA, 290 m2, samostojna, zgrajena l. 1958, 905 m2 zemljišča, ob vznožju hriba Šumberk, v bližini sprehajalnih poti ob Kamniški Bistrici in hkrati tik ob avtocestni povezavi (AC Ljubljana-Maribor), delno obnovljena v letu 1998 in 2012, vsa infrasstruktura v neposredni bližini, ZK urejeno, gradbeno in uporabno dovoljenje, prodamo. Cena: 580.000,00 EUR.

V Domžalah ob vznožju hriba Šumberk, v bližini sprehajalnih poti ob Kamniški Bistrici in hkrati tik ob avtocestni povezavi (AC Ljubljana-Maribor) posredujemo pri prodaji samostojne družinske hiše, ki je bila zgrajena v letu 1958 in kasneje obnovljena v fazah. Hiša stoji v mirnem stanovanjskem naselju ob lokalni cesti obdana z naravo.

V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, vključno z vrtcem, osnovno šolo, otroškimi igrišči, trgovino, pošto, lekarno, bencinskim servisom, avtobusnim postajališčem ter ogromno rekreacijskimi površinami v naravi.

Hiša površine 290 m2 stoji na parceli velikosti 905 m2, katera je v celoti zazidljiva. Diskretnost zagotavlja ograjenost parcele delno z betonsko ograjo in delno z živo mejo.

Prevladujoča južna lega hiše je porok za obilico sončne svetlobe in posledično prijetno preživljanje časa na prostem, proti vzhodu s pogledom na gozd in naravo.

Na parceli se nahaja nadstrešek z lopo, kateri ni predmet prodaje in se odstrani.

Razporeditev prostorov ustreza potrebam družinskega bivanja oz. lahko tudi medgeneracijskem bivanju:

 • v kleti se nahaja hodnik, shramba, utility, kurilnica, garaža, shramba in večja soba. Preko stopnišča se nato vzpnemo do pritličja in mansarde, kjer je možnost v vsaki etaži izdelati ločeno stanovanje.
 • v pritličju se nahaja hodnik, kopalnica, ločen wc, dve večji sobi, ena manjša soba z izhodom na balkon ter kuhinja z jedilnico in manjšo shrambo.
 • v mansardi se nahaja hodnik, spalnica, kopalnica, kuhinja z jedilnico ter manjšo shrambo, dnevni prostor z izhodom na balkon ter soba. Z dnevnega prostora se dostopa do urejenega in ogrevanega podstrešja.

Prenove:

V letu 1998 prenovljena streha, strešnik Bramac, bakreni žlebovi in obrobe.

V letu 2012 dodatno izolirna streha in izdelano podstrešje ter vgrajena 4 strešna okna, nova lesena dvoslojna okna z alu roletami, obnovljen dimnik (rostfrei cevi), nova centralna napeljava, novi radiatorji, nova dvokuriščna peč na pelete (zalogovnik) ali drva oz. možnost na kurilno olje in vgrajena toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode. Prav tako je bila v mansardi prenovljena kopalnica in celotno stopnišče.

Celotna hiša se ogreva preko centralne kurjave z radiatorji ter v mansardi tudi preko talnega gretja.

Hiša ima vse potrebne priključke, vključno z optično internetno povezavo.

ZK urejeno, pridobljena Odločba UE da ima objekt gradbeno in uporabno dovoljenje po 118. členu GZ.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

Za dodatne informacije in ogled smo vam na voljo.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.

Komunikacijski priključki

 • optika

Prometne povezave

 • mestni potniški promet
 • avtobusna postaja
 • vlak
 • avtocesta

Bližina

 • pošta
 • trgovina
 • osnovna šola
 • banka
 • vrtec
Lokacija:
Ulica Nikola Tesla 15, Domžale