ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

CENTER, KVALITETNA GRADNJA, IZBRANI MATERIALI

+
Cena:

190.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija118 m2
RegijaPovršina parcele
Podravska118 m2
ObčinaNaselje
MarkovciMarkovci
Letnik izgradnje
2008
ID oglasa: 490151034-140

Ogled oglasa na strani ponudnika

V Markovcih, na mirni in sončni lokaciji posredujemo pri prodaji moderno zasnovne in opremljene pritlične hiše, montažne gradnje, skupne izmere 182,6 m2, od tega 117, 7 m2 uporabne površne.
Hiša obsega predprostor, dnevni prostor z jedilnico, kuhinjo, dnevno sobo, večjo spalnico z garderobno omaro in kopalnico, sobo, ter sanitarije in dodatno kopalnico. Bivalni del je svetel in prostoren z izhodom na zelenico in teraso pred hišo. Desno od vhoda je s hišo povezan garažni prostor z dvoje ločenimi dvižnimi garažnimi vrati.
Stavbno pohištvo je leseno. Okna so opremljena z roletami na daljinsko upravljanje, podi parket in keramika.
Izolacijska fasada (30 cm izolacije), izoliran strop (40 cm izolacije) in zemeljski kolektor za ogrevanje pripomorejo k nizkim stroškom ogrevanja. Možnost dodatnega gretja ponuja tudi v dnevni sobi locirana kaminska peč. Strešna kritina - gotski bobrovec.
Videz in celoto zemljišča zaokroža paličasta ograja z elektronskimi drsnimi vrati.
Hiša je opremljena, dokumentacijsko urejena in takoj vseljiva.
Zaradi izjemne lokacije, neposredna bližina vrtca, šole, trgovine, zdravstvene ambulante, odlične prostorske razporeditve, opreme, ogrevalne tehnike in kvalitetne gradnje lahko hišo označimo kot nadstandardno in jo priporočamo vsem, ki želijo udobno in kvalitetno bivanje s prednostmi, ki jih prinaša razvojno naravnana občina.
Energetska izkaznica je v izdelavi.
PRIPOROČAMO!

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.