ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

1.326.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija704 m2
RegijaObčina
GoriškaBrda
Letnik izgradnje
2008

ID oglasa: 490351003-2

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na izjemni lokaciji v Goriških Brdih se prodaja razkošna vila z notranjim bazenom in spa, z razgledom proti severu na vinske griče in gore vse do Alp, proti jugu pa do morja.
Grajena je po najsodobnejših standardih.
Zasnovana je tako, da se lahko uporablja za bivanje ali poslovne namene.
Notranjost je izdelana iz izbranih materialov in opremljena z vrhunskim stilnim pohištvom.
Ima talno gretje, vrhunsko italijansko keramiko, parket v sobah, sodoben komunikacijski sistem in vrhunsko opremo narejeno po meri.
Kar 704 m2 bivalnih prostorov in zimski vrt omogoča raznoliko uporabo.
Ima 8 sob, vinsko klet, 3 kopalnice s tuši in wc ter eno s kopalno kadjo, dodatno še 3 wc-ji.
Ima prostorno dnevno sobo z galerijo in velikim odprtim kaminom, ki ga deli z jedilnico. Proti severu je jedilnica povezana z velikim balkonom z unikatno stilno ograjo od koder seže pogled čez briško gričevje do Alp. V dobro izdelani in praktični kuhinji se nahajajo vsi potrebni aparati vrhunskih proizvajalcev.
v wellness prostoru so poleg bazena še tri savne, IR, turška in finska.Tu je še velik tuš, prostor za sproščanje z barom, TV, hišnim telefonom..Tudi od tu je lep razgled čez vinske griče do gora. Bazen je napolnjen z deževnico in opremljen s sodobnim sistemom avtomatskega čiščenja in filtracije ter s sistemom hidrolize in uravnavanjem temperature vode.
TV je v 8 prostorih, telefonski sistem v hiši ima povezavo z vhodnimi vrati, ki jih je možno odpirati preko tega sistema.
Za energijsko učinkovitost skrbi sistem s sončnimi kolektorji, fotovoltaiko, toplotno črpalko in rezervoarjem za 50 m3 deževnice. Elektrarna z 51 moduli proizvede toliko energije, da so pokriti vsi stroški obratovanja hiše v celem letu.
Hiša je lepo in diskretno umeščena v okolico, vendar le pet minut od centra, kjer je banka, pošta, zdravstveni dom, šola, market, lekarna, občina..
V ločenem objektu je tudi letni prostor s kuhinjo in odprtim kaminom ter pokrito teraso;


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.