ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

149.900,00 €

DržavaPovršina
Slovenija212 m2
RegijaPovršina parcele
Pomurje212 m2
ObčinaNaselje
Moravske TopliceMoravske Toplice
Letnik izgradnje
1979
ID oglasa: 490381001-71

Ogled oglasa na strani ponudnika

Ne enkratni lokaciji, v bližini Term Vivat in Terme 3000 prodamo stanovanjsko hišo, po podatkih GURS-a skupne površine 212,1 m2, od tega uporabne površine 124,00 m2. Hiša se nahaja v samem centru kraja Moravske Toplice, na mirni in sončni legi. Prostori v hiši so smiselno in zelo praktično razporejeni.
V sklopu hiše je še v prizidku obratujoč frizerski salon, ki je v najemu.
Velika prednost hiše je lokacija, saj se nahaja v bližini vse potrebne infrastrukture: vrtec, šola, trgovina, cerkev,...
Opis
Hiša je zgrajena 1979. Sestavljena je iz dveh etaž (P+1). Zemljišče je velikosti 725 m2 ter omogoča možnost širitve v primeru obnove, kakor tudi kar vabi k urejanju zelenice in lastnega vrta na novo.
- Pritličje obsega hodnik, stopnišče za zgornjo etažo, tri sobe, dnevni wc ter tuš in kurilnico.
- V zgornjo etažo se povzpnemo po lepih lesenih stopnicah. Zgornji prostor obsega hodnik, spalnico ter po preureditvi odprt skupen prostor- dnevna soba, kuhinja in jedilnica, velikosti cca. 120 m2.
Parkirno mesto/garaža
Parkiranje je v garaži kakor tudi pred hišo za dve vozili.
Priključki in ogrevanje
Ogrevanje je na peč na trda goriva ter z električnimi grelci (predpriprava tudi za toplotno črpalko). Fasada je toplotnoizolacijska z klinker opeko, okna so lesena z roletami, kritina salonitne plošče. Urejeni so komunalni priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija, CTV z internetom.
Ostalo
Hiša je zemljiško knjižno urejena!
Lokacija in infrastruktura
V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (vrtec, osnovna šola, trgovina, cerkev, kulturni dom, pošta,…) ter znana termalna kopališča Vivat in Terme 3000..
Lokacija in umeščenost hiše v mirni del kraja, hkrati pa hiter dostop do termalnih in fizioterapevtskih storitev, bližina mesta Murska Sobota in dostop do priključka na AC, so prednosti, ki vas bodo prepričale. Hišo priporočamo vsem, ki želijo bivati v enem izmed najbolj znanih turističnih krajev v Pomurju, hkrati pa imajo mogoče željo po preureditvi in obnovi hiše s ciljem, da jo spremenijo v prijeten moderen dom in ga razširijo eventuelno še z dodatno ponudbo nastanitev za turiste.
ZELO PRIPOROČAMO.

Vabimo vas, da nas pokličete za več informacij ali za dogovor za ogled.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.