ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

474.000,00 €

DržavaPovršina
Hrvaška254 m2
RegijaPovršina parcele
Splitsko-dalmatinska254 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Sućuraj2018
Naselje
Sućuraj
ID oglasa: 490281003-474

Ogled oglasa na strani ponudnika

V manjšem turističnem naselju ob simpatičnem zalivu „Uvala Zarače" je v prvi vrsti (cca 30m od obale) naprodaj skoraj povsem dokončana dvoetažna počitniška hiša s 4 apartmani. Vsak apartman je urejen kot samostojno stanovanje velikosti 62m2. Sestavlja ga osrednji bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, spalnica, kopalnica in shramba (tloris priložen). Bivalni prostor je povezan s pokrito teraso površine 12m2. Vsi notranji prostori imajo izvedeno talno ogrevanje.
Stavba ima bruto tloris 12 x 12 m, stene so opečne, medetažni plošči sta betonski-monta, kritina je opečni korec, fasada je izolacijska (demit 10cm). Stavba je priključena na javno električno in telefonsko omrežje. Vsako stanovanje ima ločen elektro števec. Javnega vodovodnega omrežja v tem naselju še ni, zato je pod stavbo izveden vodni rezervoar za kapnico, volumna 70m3.
Pred vselitvijo je potrebno izvesti še sanitarno opremo v kopalnicah in toplotno črpalko.
Iz vsakega od štirih stanovanj se nudi lep pogled na zaliv in gorato Biokovo v ozadju, posebna odlika pa je tudi lokacija v neposredni bližini morja.
Otok Hvar slovi po izredni klimi, z ne prevročimi poletji, dolgo pred in posezono in zelo milimi zimami. Tudi prometna povezava je ugodna, saj je iz celine (Drvenik) le 20 minut vožnje s trajektom do otoka (Sućuraj), nato pa je do naše lokacije še 25km asfaltne in 5 km makadamske ceste.
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.