ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Beagle mladiči/mladički – rezervacije! (SLIKE/+Pro/HD VIDEO)

+
Cena:

490,00 €

Pasma
Beagle

Profesionalna psarna ,,H.S. od Ivanića - Sretan Pas'' FCI 10/01 uspešno uzgaja pse že od leta 2001. Vrhunski mladiči iz naše psarne danes rastejo, živijo in uživajo na Hrvaškem, Avstriji, Sloveniji, Nemčiji, v ZDA, Švici, na Norveškem, Italiji, Franciji, Finski, Luksemburgu in na Madžarskem. Trenutno ste v možnosti rezervirati tribarvne beagle mladiče odličnih šampionskih vzgojnih linij, kontroliranog porekla i izložbenog potencijala ki jih pričakujemo sredi 09. meseca 2019. , in ki bodo pripravljeni za oddajo v nove domove sredi 11. meseca 2019. Mladiči bodo imeli rodovnik (FCI internacionalni pedigree - HKS), zdravstveno izkaznico in EU potni list. Cepljeni bodo proti boleznim mladičev (koktel proti 8 bolezni), očiščeni od parazitov in mikročipirani. Po potrebi se lahko izdela tudi izvozni potni list, v primeru tujih kupcev pa odlično uporabljamo tudi angleški jezik, zato nas lahko kontaktirate tudi s pomočjo mobitela, WhatsApp-a, Vibra ali elektronske pošte. Poleg tega za tuje kupce za prevzem mladička bodo pripravljeni vsi potrebni dokumenti za prehod meje. Vsak kupec ob prodaji dobi tudi strokovna pismena navodila o vzgoji, prehrani in zdravju mladičkov.

OPOMBA: Do izlaska novega videa i novih fotografij u pro/HD videu lahko vidite video-mix mladiča iz naših predhodnih legla od naših beagle manekenki. Na samem začetku videa so predstavljeni bodoči starši, oče lepota šampionske krvi Charlie Lipovški i mama manekenka plemenitega porekla Dixie H.S. od Ivanića. Isto velja tudi za fotografije.

KLIKNITE POVEZAVO za pro/HD VIDEO : https://youtu.be/O-wOj7nPJHY

STARŠI :

Oče:

CHARLIE Lipovški - SLRBig 001071
MLADI ŠAMPION HRVAŠKE V LJEPOTI - CROATIAN JUNIOR CHAMPIONSHIP TITLE (CHM-HR) CAC HR / prvak pasmine (BOB) / prvak razreda mladih / najljepši mladi pas pasmine / odlične vzgojne linije, kontrolirano poreklo / - vrhunski beagle izjemno plemenitega porekla. Neposreden potomec večkrat nagrajenih psov visoke in potrjene kvalitete ki so lastniki internacionalnih šampionata in šampionata Češke, Poljske i Litve.
Mikročip: 705035000016441

Pro / HD VIDEO, v katerem na šaljiv in zabaven način predstavimo našega bodočega očeta, mladega hrvaškega prvaka v lepoti Charlieja Lipovskega lahko pogledate na povezavo: https://youtu.be/ZG3OIYi6Sgw

Mati:

DIXIE H.S. od Ivanića HR 11218 BE
Odlične vzgojne linije, kontrolirano poreklo / ocena zunanjosti; odlična / položen IPO izpit / aktivna in iskusna v lovu z visoko razvijenim lovnim sposobnostima / - vrhunski beagle izjemno plemenitega porekla. Neposreden potomec mladog šampiona Hrvatske Arye H.S. od Ivanića (mama od Dixie) in očeta slovaškega beagla Arny Z Kyovic ki je tudi neposredni potomec večkrat mednarodno nagrajenih psov visoke in potrjene kvalitete.
Mikročip: 191100000888077

"Beagle" pasma je zelo visoko na top lestvi najbolj priljubljenih pasem na svetu. To pa zato ker je priljubljen, ima nepremagljiv izgled, odan ljudem, miren in inteligenten. Koristi se za lov radi vrhunskega vonja in sluha. Imaju tricolor farbo, kratko dlako katera je enostavna za uzdrževanje. Ustvarjeni so za otroke in so lahko odlični partnerji za posamezne sprehode.

SAMO ''SRETAN PAS'' NA HRVAŠKEM in mogoče tudi večjem delu Evrope v našem poslu nudi profesionalni HD VIDEO, v katerem Vam na audio-vizualno učinkovit in zabaven način predstavimo vsakega našega vrhunskega mladiča tudi posamezno. Na ta način Vam dajemo priložnost, da si izberete bodočega ljubljenčka, tudi če nimate možnosti, da nas obiščete, saj Vam ga po dogovoru lahko tudi dostavimo. Če želite, da pridete osebno, ob napovedanem času, lahko brez obveznosti pogledate mladiče v naši psarni in se tako prepričate, da je okolje, udobje, pozornost in ljubezen, ki jo nudimo našim ljubljenčkom in njihovim mladičem, na dokazano visoki ravni. Zato Vam zagotavljamo, da pri vseh vrhunskih karakteristikah naših psov pri nas tudi kupujete zadovoljnega, zdravega, veselega, mirnega, zvestega in ''Srečnega Psa''.

Vsem prejšnjim in prihodnjim lastnikom psov iz naše psarne smo na razpolago vsak dan z nasveti o prehrani, zdravju in vzgoji psa. V praksi se nam tudi po nekaj letih, ob iskanju koristnih nasvetov, za katere vedo, da jih bodo dobili od ''Srečnega Psa'', oglašajo naši zadovoljni kupci, kajti če spremljate ''Srečnega Psa'' - bo ''Srečen Pes'' spremljal tudi Vas.

Nudimo možnost ugodne DOSTAVE z našim osebnim vozilom.

LOKACIJA - Psarna je oddaljena 16 km od hišic za plačilo cestnin Ivanić Grad oziroma 54 kilometrov od Zagreba. Na uradni spletni strani ''Sretan Pas'' lahko s pomočjo interaktivnega zemljevida določite točno oddaljenost in načrtujete najbližjo pot do naše psarne.

Za podrobnejše informacije o nas in o naših psih nas obiščite na:

URADNA SPLETNA STRAN: http://sretanpas.com

FACEBOOK stran:

http://facebook.com/SRETANPAS.hr (Hrvaška/Croatia)
https://www.facebook.com/HAPPYdogSP (Europa/World)

e-mail : sretan.pas@hotmail.com

mobitel : 00385 99 5923 688


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.

Dodatno

  • vrhunsko leglo
  • cepljen/a
  • s potnim listom
  • čipiran/a
  • čistokrvni z rodovnikom