ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

120,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Toaletni stol

Odlično ohranjen XXL invalidski toaletni wc voziček, s širino sedeža 56cm. Na štirih polnih kolesih, z dvema zavorama. Udoben in robusten, priznanega nemškega proizvajalca rehabilitacijske opreme Dietz, model "TRS200 XXL". Namenjen je starejšim in vsem ostalim težje mobilnim osebam. Primeren je za domačo in strokovno negovalno uporabo.

Izdelan je iz trpežne konstrukcije v temno rdeči barvi in postavljen na štirih polnih kolesih premera 100mm. Zadnji dve kolesi imata posamični zavori z zaklepom koles, ki zagotavljata varen oprijem. Za hrbtnim naslonom pa je speljan krmilni ročaj za morebitnega spremljevalca.

Toaletni voziček TRS 200 XXL ima izjemno velik in mehak sedež, ter hrbtni naslon, ki uporabniku zagotavljata udobje. Vrhnji sedežni del z integrirano higiensko odprtino in pokrovom je izdelan iz proti drsno teksturiranega pu materiala, ki je odporen na razne tekočine in je hkrati enostaven za čiščenje. Enako hrbtni naslon.
Po odstranitvi pokrova pa sedež služi kot wc deska z odprtino. Sedežna wc deska vozička je premična navzgor in je tudi snemljiva iz toaletnega vozička.

Toaletnemu vozičku je priložena odvajalna 5-litrska fekalna posoda s pokrovom in ročajem v sivi barvi. Posoda je nameščena na vodilih pod sedežno wc desko in se odstrani iz zgornje strani.

Naslona za roke sta dolga 36cm. Izdelana sta iz trpežnega proti drsno teksturiranega materiala v črni barvi. Sta odmična navzdol, za lažje transferje uporabnika iz bočne strani toaletnega vozička. Oba naslona sta z mehanizmom zaklepanja.

Naslona za noge sta opremljena s proti zdrsnima trakovoma. Trakova razbremenita noge in zagotavljata več počitka, hkrati pa preprečujeta ne želen zdrs nog nazaj za opornika. Naslona za noge sta nastavljiva po višini, lahko se ju samo privzdigne, odmakne na stran, ali tudi popolnoma odstrani iz nosilnih tečajev vozička.

Voziček je dimenzijsko zasnovan tako, da ga je možno brez odvajalne posode zapeljati direktno nad vsako standardno toaletno školjko - z maksimalno višino 45cm. Zaradi svojih dimenzij pa je primeren tudi kot transportni invalidski voziček v notranjih bivalnih prostorih. Toaletni voziček je razstavljiv (prikazano na zadnji fotografiji oglasa) in je zato primeren za transport z vsakim osebnim avtomobilom, ali hrambo ob neuporabi.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru )

Ostale podrobnosti:
- širina sedeža= 56cm
- globina sedeža= 42cm
- višina hrbtnega naslona= 42cm
- višina sedeža= 52cm
- skupna širina vozička= 72cm
- skupna dolžina= 96cm
- skupna višina= 95cm
- skupna teža vozička= 15,2kg


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.