ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Visoka rolator hodulja, z oblazinjeno podporo rok

+
Cena:

230,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Hodulja

Odlično ohranjena, visoka štiri kolesna rolator hodulja - sprehajalnik, z mehko oblazinjeno podporo rok. Nemškega proizvajalca Thomashilfen. Primerna za terapevtsko uporabo v notranjih prostorih, zaradi velikih koles izdelanih iz polne gume pa je primerna za uporabo tudi zunaj na prostem. Okvir hodulje je narejen iz čvrstega jekla, prevlečenega z belo prevleko iz umetne mase.

Hodulja Thomashilfen je posebno zasnovana za uporabnike, ki se morajo spopadati z dodatno zapletenostjo pri hoji, zaradi pojava artritisa ali možganske kapi in podobno. Čvrsta konstrukcija okvirja poskrbi za maksimalno visoko stabilnost pri uporabi in varnost pred prevrnitvijo. Njena oblika z različnimi možnostmi nastavitev pa vzpodbuja pravilno držo, ter optimalno ravnovesje uporabnikovega telesa med hojo.

Svojemu uporabniku omogoča, da se lahko s svojimi rokami na mehko oblazinjeno podporo opre s težo svojega trupa, ter oprime krmilnih ročajev na prednji strani podporne blazine. Zaradi majhnega obračalnega kroga je namenjena za sprehajanje v notranjih bivalnih prostorih, zaradi večjih koles z nameščenim zavornim sistemom pa je primerna za uporabo tudi zunaj na prostem.

Hodulja ima nad svojo nosilno konstrukcijo nameščeno veliko, udobno oblazinjeno podporo za roke, ki je individualno nastavljiva po višini od 90-130cm višine (od tal). Za njeno pritrditev na točno določeno pozicijo višine se ta čvrsto privije z vijakoma, ki se nahajata na vsakem od nosilcev pod oblazinjeno podporo za roke. Ob oblazinjeni podpori za roke se na vsaki strani nahajata še dva nastavka z vijakoma, v katera se namesti dodatna oprema - podpazdušna opora (ni priložena).

Krmilna ročaja hodulje črne barve sta nameščena na prednji strani oblazinjene podpore za roke. Ročaja se ob sprostitvi vijakov na spodnji strani podpore lahko zamakne in nastavi v druge pozicije. Na krmilnih ročajih hodulje sta nameščeni dve zavori, s funkcijo parkirne zavore (blokada koles). Na zavornih kablih se nahaja kromiran šesterokotni nastavek, s katerim se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine podporne blazine s krmilnima ročajema. Zavori sta povezani na zadnja kolesa. Vsa štiri "Flexel" kolesa (premera 200x50mm) so narejena iz kakovostne polne gume brez zračnice in zato odporna proti predrtju.

Hodulja ni zložljiva.

Več informacij na 040/988-878

(možnost dostave po dogovoru)

Ostale podrobnosti pripomočka Thomashilfen:

- skupna širina= 71cm

- skupna dolžina= 90cm

- višina oblazinjene podpore rok (nastavljiva)= od 90-130cm

- prostor med zadnjima kolesoma= 52cm

- prostor med oblazinjenima kriloma podpore rok= 42cm

- skupna teža hodulje= cca. 22kg


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.