ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

50,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Bolniška postelja

Univerzalni pripomoček stojalo z ročajem, za vstajanje iz negovalne ali običajne domače postelje. Nemškega proizvajalca Rehastage, model "Frida". Odlično ohranjen. Primeren za razne dimenzije in tipe ležišč postelj. Predvsem namenjen tudi kadar je v uporabi električna negovalna bolniška postelja, ki ima svoje ležišče večkrat lomljeno s funkcijami prilagoditve naslonov.

Stojalo z ročajem "Frida" je zasnovano tako, da pomaga in olajša varno vstajanje iz postelje, ter obratno. Učinkovito prihrani obremenitev telesne teže na sklepe in lomljenje hrbta, saj služi kot izvrstna opora pri posteljnih transferjih. Svojemu uporabniku pa pripomore tudi pri večji neodvisnosti od skrbnika, ali negovalca.
Naslednja koristna lastnost uporabe Fride je med drugim tudi omejitev bočne posteljne ležalne površine - preprečuje padce iz postelje, služi kot varovalna ograja.

Pokončni ročaj stojala Frida je prevlečen z mehko nedrsečo peno v črni barvi, ki je prijetna in topla na otip. Ročaj se lahko v petih stopnjah nastavi po višini (od 42-53cm) in prilagodi potrebam vsakega posameznika. Preostala nosilna konstrukcija pripomočka je izdelana iz trpežnega kromiranega jekla.

Montaža pripomočka za olajšano vstajanje in nameščanje nazaj v posteljo, je enostavna in brez potrebe po orodju. Namestitev traja manj kot 5 minut.
S priloženim črnim jermenom se Frida na eni strani postelje preprosto pritrdi na ležišče pod žimnico. Popolno razstavljanje pripomočka Frida, za namen hrambe ali olajšanega transporta, je po potrebi tudi enostavno.

Več informacij na 040/988-878
(po dogovoru možnost dostave)

Ostale podrobnosti pripomočka Frida:
- širina= 51cm
- dolžina= 88cm
- višina ročaja (nastavljiva)= od 42-53cm
- teža: 2,6kg


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.