ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

NOV lahek invalidski voziček, z dodatnima zavorama + blazina

+
Cena:

170,00 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Invalidski voziček

Nov, invalidski voziček. Zložljiv in lahek. Z alu konstrukcijo sive barve, v kombinaciji s prostornim sedežem širine 45cm v temnejši barvi z vzorcem. Z nameščenima osnovnima zavorama za uporabnika vozička in dodatnima zavorama na krmilnih ročajih za spremljevalca. Dodatno priložena udobna sedežna blazina s prevleko, ki je snemljiva na zadrgo. Na kolesih, sedežu in na konstrukciji vozička so nameščene še zaščitne folije.

Kratek opis:

podložen sedež širine 45cm + blazina, žep za shranjevanje osebnih predmetov na hrbtnem naslonu, nosilna konstrukcija postavljena na dvojnem križu za večjo čvrstost in stabilnost vozička pri uporabi, nastavljiv varnostni pas z zaponko, vsa štiri kolesa izdelana iz polne gume brez zračnice, nožnika opremljena s protidrsnim trakom, nožnika nastavljiva po višini, enostavno in hitro zložljiv lahek invalidski voziček s skupno težo <15kg.

Invalidski voziček ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika. Dodatni dve zavori na krmilnih ročajih za spremljevalca, kar pride v poštev predvsem pri lažjem in bolj sigurnem premagovanju klančin in strmin. Vsa štiri kolesa izdelana iz polne gume, brez zračnice.

Zadnji pogonski kolesi, na lahkih 24" aluminijasti platiščih. Sta ozki za čim manj trenja in tako tudi manjši napor pri uporabi, za uporabnika vozička in njegovega morebitnega spremljevalca.

Prednji kolesi invalidskega vozička sta večji (200x30mm), za lažje premagovanje arhitektonskih ovir kot so pragovi, pločniki, robniki, makadam, poškodovano vozišče, vrzeli, neraven teren, ip.

Celoten sedež vozička je izdelan iz trpežnega ognjevarnega materiala, ki je zračen in se ga lahko sname iz vozička, ter opere v pralnem stroju.

Hrbtni naslon in sedež sta dodatno podložena s peno za več udobja med uporabo. Na zadnji strani hrbtnega naslona je integriran žep za shranjevanje osebnih predmetov.

Nožnika vozička sta opremljena s trakom, ki razbremeni in zagotavljata več počitka za noge. Hkrati pa preprečuje ne želen zdrs nog nazaj za opornika. Nožnika sta odmična in brez stopenjsko nastavljiva po višini.

Celoten voziček je na lahkih kolesih in ogrodju. Je enostavno in hitro zložljiv.

Več informacij na 040/988-878

(možnost dostave po dogovoru)

Ostale domenzijske podrobnosti invalidskega vozička:

- sedež= 45x41cm

- dolžina vozička= 104cm

- širina vozička= 67cm

- višina sedeža= 48cm

- skupna višina vozička= 85cm

- dolžina naslonov rok= 33cm


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.