ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

70,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Hodulja

Odlično ohranjen rolator hodulja za otroke, nemškega proizvajalca. Izdelan iz trpežne a izredno lahke aluminij konstrukcije.
Kot opora, zasnovan posebej za otroke, ki nimajo vzdržljivosti samostojno stati ali hoditi dlje časa. Dimenzijsko narejena z večjim manevrskim prostorom v notranjosti tako, da konstrukcija ne ovira med hojo, četudi ima uporabnik nameščene opornice za noge.

Otroška hodulja ima nameščena dva krmilna ročaja, ki sta oblečena v rdečo proti zdrsno teksturirano gumo. Štiri vrtljiva polna kolesa izdelana iz trpežne plastike v črni barvi.
Vsa štiri kolesa rolatorja se ne obračajo v levo in desno smer, ampak so fiksno pozicionirana v ravni poziciji. Zadnji kolesi rolatorja sta nekoliko manjši od prednjih in imata integrirano samodejno zobato zavorno zaporo, ki dovoljuje zgolj enosmerno hojo naprej, vzporedno premikom telesne teže naprej. Zobata zapora, ki služi proti vzvratnim vrtenjem koles pa hkrati tudi preprečuje padec nazaj na hrbet.

Zasnovan tako, da se za hojo porablja čim manj energije, izboljšuje pravilno telesno držo in potencial možnosti za hojo. Pomaga izboljšati kadenco, hitrost, porabo energije in dolžino koraka. Olajšuje posturalno poravnavo, ravnovesje in komponento hoje.

Zaradi nenehne rasti malčkov, je višina rolatorja s krmilnima ročajema v 8 stopnjah nastavljiva od 45cm višine nad podom vse do 63cm višine, s korakom po 2,5cm. Nastavljanje višine je enostavno preko vsakega nosilca posameznega kolesa rolatorja.

Okvir je močan in stabilen, narejen iz kvalitetnih aluminijastih cevi. Nameščena dva varnostna zatiča, ki preprečujeta samodejno zložitev rolatorja. Drugače pa je rolator ob pritisku obeh varnostnih zatičev hitro in enostavno zložljiv za lažji transport, ali hrambo ob neuporabi.

Več informacij na 040/988-878
(po dogovoru možnost dostave)

Ostale podrobnosti:
- višina ročajev (nastavljiva)= od 45 - 63cm
- razdalja med ročajema= 37cm
- skupna širina rolatorja= 57cm
- skupna dolžina= 67cm
- skupna teža rolatorja= 3,5kg


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Pot na Novine 2
15.6517928 46.6811712