ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Lahek rolator hodulja, s košaro in držalom palice

+
Cena:

55,00 €

60,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Hodulja

Lahek rolator nemškega proizvajalca Drive Medical, model "Migo". S konstrukcijo srebrne barve in prostornim sedežem v črni barvi. Je lepo ohranjen pripomoček za oporo pri hoji starejšim ljudem in vsem ostalim, ki jim ta predstavlja večje breme. Namenjen je za uporabo v notranjih bivalnih prostorih in na zunanjih površinah.

Rolator ima nameščena dva anatomsko oblikovana krmilna ročaja, ki sta nastavljiva po višini od 80 do 95cm višine. Anatomski ročaj pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne teže, ter pri razbremenitvi točk pritiska na dlan in komolec. Ročaj nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega v dlan. Izboljša stabilnost in daje več ravnotežja pri hoji.

Na krmilnih ročajih sta nameščeni dve zavori, s funkcijo parkirne zavore (blokade koles). Zavorni kabli so lepo speljani po notranjosti same konstrukcije rolatorja tako, da njegovega uporabnika ne ovirajo pri uporabi tudi v manjših notranjih prostorih. Na zavornih kablih se nahaja kromiran šesterokotni nastavek, s katerim se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev. Konstrukcija rolatorja je postavljena na štiri velika polna neprebojna PU kolesa z dimenzijo 190x35mm.

Na rolatorju je na vrhu med krmilnima ročajema nameščen prostoren črn sedež za sedenje in počitek, z ročajem za lažje prenašanje, ko je rolator zložen. Namen tega ročaja je tudi enostavnejše zlaganje rolatorja, s samo eno roko. Pri desnem krmilnem ročaju se nahaja črn nastavek/primež za sprehajalno palico ali berglo. Pod sedežem na prednji strani rolatorja je nameščena snemljiva košara z ročajem.

Okvir je močan in stabilen, narejen iz čvrstih alu cevi. Sam sedež služi kot varnostni zatič, ki preprečuje samodejno zložitev rolatorja. Drugače pa je ob potegu ročaja v sedežu rolator hitro in enostavno zložljiv, za lažji transport in optimalno hrambo ob neuporabi. Na konstrukciji rolatorja Migo je nameščenih nekaj odsevnih varnostnih elementov - kresničk, za večjo vidnost v mračnih okoliščinah.

Več informacij na 040/988-878

(možnost dostave po dogovoru )

Ostale podrobnosti rolatorja Migo:

- velikost površine sedeža= 37x24cm

- višina pozicije sedeža= 60cm

- razmak med krmilnima ročajema= 45cm

- višina ročajev (nastavljiva)= od 80-95cm

- skupna širina rolatorja= 57cm

- skupna dolžina rolatorja= 61cm

- skupna teža= ca. 9,3kg


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.