ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Lahek rolator hodulja Migo 2G, s košaro in držalom palice

+
Cena:

60,00 €

65,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Hodulja

Lahek (8,3kg) rolator nemškega proizvajalca Drive Medical, izboljšan model nove generacije "Migo 2G", ki je približno za 25% lažji od drugih primerljivih standardnih rolatorjev. Novost tega modela so tudi širša kolesa z zaprtimi platišči, manjša teža pripomočka, večji razpon nastavitve višine krmilnih ročajev, enostavnejše zlaganje, ter hitro snemljivo držalo palice brez uporabe orodja.

Migo 2G je odlično ohranjen pripomoček za oporo pri hoji starejšim ljudem in vsem ostalim, ki jim ta predstavlja večje breme. Namenjen je za uporabo na zunanjih površinah in v notranjih bivalnih prostorih. Z alu konstrukcijo srebrne barve in s prostornim sedežem v črni barvi z integriranim ročajem.

Rolator ima nameščena dva anatomsko oblikovana krmilna ročaja, ki sta nastavljiva po višini od 80 do 100cm višine. Anatomski ročaj pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne teže, ter pri razbremenitvi točk pritiska na dlan in komolec. Ročaj nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega v dlan. Izboljša stabilnost in daje več ravnotežja pri hoji.

Na krmilnih ročajih sta nameščeni dve zavori, s funkcijo parkirne zavore (blokade koles). Zavorni kabli so lepo speljani ob konstrukciji rolatorja tako, da njegovega uporabnika ne ovirajo pri uporabi tudi v ožjih notranjih prostorih. Na zavornih kablih se nahaja kromiran šesterokotni nastavek, s katerim se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev. Konstrukcija rolatorja je postavljena na štiri velika polna neprebojna PU kolesa z dimenzijo 200x50mm z zaprtimi platišči.

Na rolatorju je na vrhu med krmilnima ročajema nameščen prostoren črn sedež za sedenje in počitek, z ročajem za lažje prenašanje, ko je rolator zložen. Namen tega ročaja je tudi enostavnejše zlaganje rolatorja, s samo eno roko. Pri desnem krmilnem ročaju se nahaja črn nastavek/primež za sprehajalno palico ali berglo, kateri je po potrebi hitro snemljiv iz rolatorja brez uporabe orodja. Pod sedežem na prednji strani rolatorja je nameščena snemljiva košara z ročajem.

Okvir je močan in stabilen, narejen iz čvrstih alu cevi. Sam sedež služi kot varnostni zatič, ki preprečuje samodejno zložitev rolatorja. Drugače pa je ob potegu ročaja v sedežu rolator hitro in enostavno zložljiv, za lažji transport in optimalno hrambo ob neuporabi. Na konstrukciji rolatorja Migo 2G je nameščenih nekaj odsevnih varnostnih elementov - kresničk, za večjo vidnost v mračnih pogojih.

Več informacij na 040/988-878

(možnost dostave po dogovoru )

Ostale podrobnosti rolatorja Migo 2G:

- velikost površine sedeža= 36 x 23,5cm

- višina pozicije sedeža= 60cm

- razmak med krmilnima ročajema= 44,5cm

- višina ročajev (nastavljiva)= od 80-100cm

- razmak med zadnjima kolesoma= 43cm

- skupna širina rolatorja= 58cm

- skupna dolžina rolatorja= 61cm

- teža rolatorja= 8,3kg


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.