ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

145,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Invalidski voziček

Invalidski voziček nemškega proizvajalca Casa Care, model "Casa Move SR". Odlično ohranjen, s konstrukcijo v modri barvi in v kombinaciji s črnim sedežem širine 44cm.

Kratek opis: dodatni zavori na krmilnih ročajih za spremljevalca, celoten sedež vozička udobno podložen, naslona rok odmična nazaj za hrbtišče, po višini nastavljiva naslona rok, opori nog nastavljivi po naklonu, žep za shranjevane predmetov, dva nosilna ročaja integrirana v sedežu - za lažje prenašanje vozička, varnostni pas.

Invalidski voziček Casa Move SR ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika, ter dodatni dve zavori na krmilnih ročajih za spremljevalca. Dodatni zavori za spremljevalca sta s funkcijo parkirne zavore (blokada koles), kar pride v poštev predvsem pri lažjem in bolj sigurnem premagovanju klančin in strmin. Vse štiri pnevmatike invalidskega vozička so polne neprebojne (brez zračnice).

Zadnji pogonski kolesi sta nameščeni na lahkih 24" aluminijasti platiščih in sta ozki za čim manj trenja in posledično tudi manjši napor pri uporabi, za uporabnika vozička in njegovega morebitnega spremljevalca.

Prednji kolesi invalidskega vozička sta večji (200x50mm), za lažje premagovanje arhitektonskih ovir kot so pločniki, robniki, poškodovano vozišče, vrzeli, neraven teren, ip.

Celoten sedež vozička je izdelan iz zračnega, trpežnega ognjevarnega materiala in se ga lahko sname iz vozička, ter opere v pralnem stroju.

Hrbtni naslon in sedišče sta dodatno podložena s peno za več udobja. Na sedežu je nameščen varnostni pas. Na zadnji strani hrbtnega naslona pa se nahaja večji žep za shranjevane osebnih predmetov.

Naslona rok sta dolga 35cm, sta mehko oblazinjena in v večih stopnjah nastavljiva po višini. Ob pritisku na stransko ročico se po sistemu "duo swing-away" odmakneta nazaj za hrbtni naslon tako, da se uporabnik lažje namesti ali vstane iz bočne strani vozička. Naslona za roke sta po potrebi tudi povsem snemljiva iz konstrukcije vozička.

Odmična, dvižna ter popolnoma odstranljiva sta naslona za noge, ta se lahko brez stopenjsko nastavljata po višini. Naslonoma nog je možno nastaviti tudi naklon.

Invalidski voziček Casa Mover SR ima nameščenih več odsevnih varnostnih elementov - kresničk in je enostavno, ter hitro zložljiv za lažji transport ali hrambo ob neuporabi. Voziček ima na svojem sedežu integrirana dva ročaja, ki se lahko koristita za lažje prenašanje, kadar je ta v zloženem stanju.

Več informacij na 040/988-878

(po dogovoru možnost dostave)

Ostale podrobnosti invalidskega vozička:

- širina sedeža= 44cm

- globina sedeža= 44cm

- višina hrbtnega naslona= 42cm

- višina sedeža= 50cm

- skupna širina vozička= 65cm

- skupna dolžina= 113cm

- skupna višina= 92cm


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.