ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

110,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Invalidski voziček

Lepo ohranjen invalidski voziček nemškega proizvajalca Bischoff & Bischoff, model "S-Top". Enostaven za uporabo. S konstrukcijo rdeče barve, v kombinaciji s črnim prostornim sedežem širine 45cm. Dodatno priložena udobna sedežna blazina s črno prevleko na zadrgo.

Invalidski voziček "S-Top" ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika, ter dodatni dve zavori na krmilnih ročajih za spremljevalca.
Dodatni dve zavori za spremljevalca imata tudi funkcijo parkirne zavore (blokada koles), kar pride v poštev predvsem pri lažjem in bolj sigurnem premagovanju klančin in strmin. Vse štiri pnevmatike invalidskega vozička so polne neprebojne (brez zračnice).

Zadnji pogonski kolesi invalidskega vozička sta ozki za čim manjše trenje in tako tudi manjši napor pri uporabi, za uporabnika vozička in njegovega morebitnega spremljevalca. Z odličnim profilom, na lahkih aluminijastih 24" platiščih. Ob pritisku na osno tipko v sredini vsakega kolesa, sta obe pogonski kolesi enostavno in hitro snemljivi iz vozička.
Prednji kolesi invalidskega vozička sta večji (200x50mm), kar pripomore pri lažjem premagovanju arhitektonskih ovir (pločniki, pragovi, robniki, poškodbe in vrzeli na vozišču, ip.).

Celoten sedež vozička je izdelan iz trpežnega umetnega usnja, ki je enostavno za vzdrževanje. Na zadnji strani hrbtnega naslona se nahaja večji žep za shranjevanje osebnih predmetov. Dodatno priložena sedežna blazina s polnilom iz 5cm debele poliuretanske pene. Blazina je oblečena v črno prevleko, ki je snemljiva na zadrgo in se jo lahko opere v pralnem stroju.

Naslona za roke sta mehko oblazinjena in dolga 28cm. Ob premiku stranske ročice se oba naslona po sistemu "flip-up" elegantno odmakneta nazaj za hrbtni naslon tako, da se uporabnik lažje namesti ali vstane iz bočne strani invalidskega vozička. Naslona rok sta tudi povsem odstranljiva.
Opornika nog sta dvižna, odmična, enostavno snemljiva iz nosilcev tečajev in več stopenjsko nastavljiva po višini. Skrajna konca obeh naslonov nog sta zaščitno gumirana, kar ob morebitnem trku z oviro prepreči poškodbo invalidskega vozička in ovire.

Na invalidskem vozičku je nameščenih nekaj varnostnih odsevnih elementov (kresničk). Je enostavno in hitro zložljiv, ter takšen primeren za transport ali hrambo ob neuporabi.

Več informacij na 040/988-878
(po dogovoru možnost dostave)

Ostale podrobnosti invalidskega vozička "S-Top":
- širina sedeža= 45cm
- globina sedeža= 42cm
- višina hrbtnega naslona= 42cm
- višina sedeža= 48cm
- skupna širina vozička= 66cm
- skupna dolžina= 110cm
- skupna višina= 90cm


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.