ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Invalidski voziček Sunrise Medical, z blazino

+
Cena:

140,00 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Invalidski voziček

Odlično ohranjen, zložljiv nadstandarden invalidski voziček. Nemškega proizvajalca Sunrise Medical, model "Breezy Entree". S čvrsto konstrukcijo v srebrni barvi, v kombinaciji s prostornim in podloženim sedežem širine 46cm v črni barvi.

Dodatno priložena kakovostna sedežna blazina s snemljivo prevleko in jedrom iz mehke pene za še udobnejše sedenje.

Kratek opis: "Zadnji pogonski kolesi z natično osjo - sistem za hitro izpenjanje koles iz vozička, vse pnevmatike izdelane iz polne gume brez zračnice, nastavljiva višina in naklon sedeža, udobno podložen sedež, dodatna blazina za sedež, zavihek proti prepihu hrbtišča, naslona za roke odmična navzgor in za hrbtni naslon, oba nožnika opremljena z opornim trakom".

Invalidski voziček Breezy Entree ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika. Vse štiri pnevmatike vozička so polne neprebojne (brez zračnice), z odličnim profilom. Zadnji pogonski kolesi na lahkih 24" aluminijastih platiščih, ob pritisku na osno tipko v sredini kolesa sta enostavno in hitro snemljivi iz vozička. Nosilca zadnjih koles sta v 2 stopnjah in sklopu 5cm nastavljiva po višini. Prednji kolesi sta nastavljivi po višini v 3 stopnjah, ter v sklopu 5cm. Prednji kolesi sta veliki (200x50mm), za lažje premagovanje arhitektonskih ovir kot so pločniki, neraven teren, poškodbe, vrzeli v vozišču, ip.

(Zaradi možnosti nastavitve višine vseh štirih koles, se lahko sedežu tega vozička nastavljata tudi višina od 45-50cm, ter naklon. Z naklonom sedeža naprej se uporabniku vozička olajša usedanje in vstajanje iz vozička. Z naklonom sedeža nazaj pa se poveča udobje sedenja).

Sedež in hrbtni naslon vozička sta dodatno debelo podložena za več udobja in ognjevarno zaščitena, izdelana iz zračnega materiala. Lahko se snameta iz vozička in opereta v pralnem stroju. Iz zadnje strani hrbtnega naslona je podaljšan zavihek z ježkom, kateri pripomore pri preprečevanju prepiha po hrbtu uporabnika vozička. Kadar zavihek ni zaprt pa služi za prost pretoka zraka in zračenje hrbtišča.

Na vsaki strani sedišča se nahaja trak, na katera se namesti in oprime morebitna uporabnikova antidekubitus - proti preležaninska blazina z velcro trakovi, za bolj optimalno in stabilnejšo pozicijo.

Dodatno priložena sedežna blazina s 5cm polnilom iz mehke pene, ter prevlečena s snemljivo črno prevleko na zadrgo, ki se jo lahko opere v pralnem stroju.

Naslona za roke sta dolga 34cm, sta mehko oblazinjena in se ob pritisku na ročico po sistemu "flip-up" elegantno odmakneta nazaj za hrbtni naslon tako, da se uporabnik lažje namesti ali vstane iz bočne strani vozička. Naslona za roke sta po potrebi tudi povsem snemljiva iz konstrukcije vozička.

Opornika nog sta opremljena s proti zdrsnima trakovoma. Trakova razbremenita noge in zagotavljata več počitka, hkrati pa preprečujeta ne želen zdrs nog nazaj za opornika. Opornika nog sta odmična navzven in navznoter pod sedež, sta popolnoma odstranljiva iz vozička in več stopenjsko nastavljiva po višini.

Voziček je enostavno in hitro zložljiv za lažji transport ali hrambo ob neuporabi. Nameščenih ima nekaj pasivnih odsevnih teles (kresničk) na kolesih, za večjo vidnost v mraku.

Več informacij na 040/988-878

(po dogovoru možnost dostave)

Ostale podrobnosti vozička Breezy Entree:

- širina sedeža= 46cm

- globina sedeža= 42cm

- višina hrbtnega naslona= 46cm

- višina sedeža= 50cm -- (nastavljiva)

- skupna širina vozička= 65cm

- skupna dolžina vozička= 112cm

- skupna višina vozička= 96cm


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.