ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Invalidski voziček Bischoff & Bischoff, z blazino

+
Cena:

90,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Invalidski voziček

Standarden invalidski voziček priznanega nemškega proizvajalca Bischoff & Bischoff, model "S-Top". Enostaven za uporabo. Lepo ohranjen, s konstrukcijo rdeče barve, v kombinaciji s sedežem v črni barvi, širine 43cm. Dodatno priložena črna sedežna blazina z mehkim polnilom iz pene debeline 5cm.

Vsa štiri kolesa invalidskega vozička S-Top so polna, brez zračnice - neprebojna. Voziček ima nameščeni dve nastavljivi zavori za uporabnika.
Zadnji pogonski kolesi sta ozki za čim manjše trenje in tako tudi manjši napor pri uporabi, za uporabnika vozička in morebitnega spremljevalca. Z odličnim profilom, na lahkih 24" aluminijastih platiščih.
Prednji kolesi sta večji (200x50mm), kar pripomore pri lažjem premagovanju arhitektonskih ovir kot so pločniki, robniki, poškodovano vozišče, vrzeli, neraven teren, ip.

Celoten sedež vozička je izdelan iz umetnega usnja, ki je trpežno in hkrati enostavno za čiščenje. Na zadnji strani hrbtnega naslona se nahaja večji žep za shranjevanje osebnih predmetov. Dodatno priložena sedežna blazina s 5cm polnilom iz mehke poliuretanske pene za udobnejše sedenje. Blazina je oblečena v črno prevleko, ki se jo lahko sname in opere v pralnem stroju.

Naslona za roke sta dolga 32cm, mehka in se ob premiku ročice po sistemu "flip-up" oba elegantno odmakneta navzgor in nazaj za hrbtni naslon tako, da se uporabnik lažje namesti ali vstane iz bočne strani vozička. Naslona rok sta po potrebi tudi povsem odstranljiva iz vozička.

Nožna opornika sta odmična, odstranljiva in brez stopenjsko nastavljiva po višini. Na skrajnih koncih obeh opornikov nog sta nameščena varnostna gumba iz gume, ki preprečita poškodbe na oviri in na vozičku, v slučaju ne želenega trka s predmetom.

Voziček je enostaven za uporabo, hitro zložljiv, ter v zloženem stanju primeren za transport ali hrambo ob neuporabi.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)

Ostale podrobnosti:
- širina sedeža= 43cm
- globina sedeža= 43cm
- višina hrbtnega naslona= 43cm
- višina sedeža= 50cm
- skupna širina vozička= 62cm
- skupna dolžina= 110cm
- skupna višina= 90cm


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.