ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Električna negovalna postelja, s trapezom + toaletni voziček

+
Cena:

490,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Bolniška postelja

Lepo ohranjena, kakovostna električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Burmeier, model "Fortuna". S standardno dimenzijo ležišča 200x90cm. K postelji pripada še invalidski toaletni wc voziček "Drive - Trs130", ki je prikazan na prvi in zadnji 13. fotografiji tega oglasa.

Postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali na desni strani vzglavja. Trapez je premičen v levo in desno stran, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni premični ograji z zaklepom.

Na podvozje postelje so pritrjena štiri robustna "Tente" kolesa premera 100mm, vsako kolo ima svojo posamično zavoro. Kolesa so okretna in omogočajo lahke premike po negovalnem prostoru.

Nameščene ima štiri sinhrono in mirno delujoče, visoko kvalitetne elektromotorje Linak, ki se po svoji kakovosti uvrščajo v sam vrh.

Motorja nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust višine ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko poviša na 80cm višine nad tlemi.

Preostala dva motorja, ki se nahajata pod ležiščem postelje upravljata premik vzglavja do kota 70° in premik vznožja do kota 35° - pod kolenski pregib vznožja se več stopenjsko nastavlja ročno z rastrskim zaskočnikom. Kot zadnja funkcija pa električni premik ležišča postelje v anti-Trendellenburg pololžaj, pri katerem je glava višja od stopal. Anti-Trendellenburg položaj zagotavlja dodatno olajšanje krvnega tlaka iz zgornjih delov telesa, kot so glava, vrat in trebuh skupaj z genitalnim območjem. Pri posameznikih z višjo telesno maso pripomore pri sprostitvi dihalnih poti.

Električno delovanje se upravlja s priloženim 7-funkcijskim pilotom, ki je odporen na udarce in vlago. Elektromotorji postelje imajo povišano nosilnost, kar pomeni da postelja prenese visoko varno delovno obremenitev. Vsa nameščena elektronika na postelji z IP54 zaščito.

Ležišče sestavlja 4-delno leseno letveno vzmetenje "Latoflex". Zaradi mnogih individualnih možnosti nastavitev ležišča postelje je to poleg funkcij za vsako dnevno olajšano nego primerno tudi za vse vrste motenj v pretoku krvi po žilah. Nastavitve pozicij tega ležišča lahko vplivajo protibolečinsko, proti otekanju nog, proti ranam na golenih, ter proti drugim bolečinam.

Na straneh ležišča postelje se nahajajo štiri kovinska držala, ki preprečujejo neželeno premikanje vzmetnice. Vsa kovinska konstrukcija postelje prašno lakirana z elektrostatskim postopkom, s poliestrskim praškastim premazom za zaščito pred zunanjimi vplivi. Preostali leseni deli postelje pa so izdelani iz iveral polnila prevlečenega z bukovim furnirjem.

Na posteljo je mogoče namestiti različne dodatke: vogalni trapez (priložen), stojalo za infuzijo, lesene stranice (priložene), nosilec urinske steklenice, regulator električne anti dekubitus blazine, ip.

Postelja je enostavno sestavljiva/razstavljiva in zato primerna za transport z osebnim vozilom. Priložena so navodila, račun garancija, ter pripomoček za transportiranje in optimalno hrambo postelje ob neuporabi (prikazano na zadnji 13. fotografiji oglasa).

Več informacij na 040/988-878

(možnost dostave po dogovoru)

Ostale podrobnosti negovalne postelje Burmeier Fortuna:

- dimenzija ležišča postelje= 200 x 90cm

- skupna dimenzija sestavljene postelje= ca. 212 x 101cm


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.