ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

59,95 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Vibrator

Spoznajte prefinjeno novo generacijo vibratorjev, ki združujejo eleganco oblikovanja z razburjenjem vaše najljubše glasbe.

To je serija najbolj tehnološko naprednih vibratorjev do sedaj OhMiBod. Prižgite si svojo najljubšo skladbo, in občutite vibracije, ki naraščajo sorazmerno z ritmom vaše pesmi. Vibrator združuje tri različne načine uporabe s katerimi boste prejeli edinstveno oblikovano igračko, pri kateri ni omejitev. Obseg in intenzivnost vibracij sta neskončna, in vas bosta zagotovo popeljala do vrhunskih orgazmov. Preizkusite svetovno uspešnico, ki bo dvignila vaše užitke na popolnoma novo raven!

Če se sprašujete zakaj je glasbeni del tega vibratorja tako pomembne, imamo za vas odličen odgovor. Predstavljajte si poslušanje vaše najljubše seksi glasbe, in dejansko občutite kako vas počasi popelje na mesto kjer se glasba in telo združita v eno. Obseg vibracij, ki jih boste dosegli je neskončen, prav zato pa lahko trdimo, da takšnih občutkov še niste doživeli, in jih z drugimi pripomočki najverjetneje tudi nikoli ne boste. To je nova generacija pametnih igračk, ki združujejo vaš pametni telefon, glasbo in erotične užitke v eno.

Vibrator OhMiBod Original 3.OH Music lahko uporabljate na 3 načine:

1. Glasbena funkcija

Glasbena funkcija je ključni del tega vibratorja in omogoča edinstveno izkušnjo z vašo erotično igrčako. Vibracije bodo delovale glede na ritem vaše najljubše glasbe, ki jo boste medtem poslušali. Izberite vašo seksi glasbo in doživite neskončne vzorce vibracij, ki bodo tvorili edinstvene užitke ob poslušanju. Ponuja vam edinstveno dvojno čutno doživetje.

2. Klasična funkcija

Seveda pa lahko uporabite tudi klasično funkcijo, ki pa vas prav tako nebo pustila ravnodušne. Ponuja namreč kar 7 naraščajočih vzorcev vibriranja, tri hitrosti, ter 4 visoko intenzivne programe za zares odlične vrhunce. Zaradi svoje raznolikosti uporabe pa lahko rečemo, da je to več igračk združenih v eno vrhunsko celoto.

3. Uporaba z aplikacijo

Vaš pametni telefon lahko v trenutku postane upravljalec vašega vibratorja. Z njegovo pomočjo boste lahko ustvarjali poljubne vzorce vibriranja, ki bodo lahko popolnoma prilagojeni vašim trenutnim občutkom. Vaše najljubše vzorce pa si boste lahko tudi shranili za prihodnje uporabe. Telefon bo deloval kakor daljinski uporabnik, ki pa ni nujno, da ga upravljate samo vi. Lahko se vam namreč obeta še posebno vroča igra v dvoje!

Za: Ipod, Iphone, Android telefone, MP3 predvajalnike,..

Material

Poleg programov ima velik pomen tudi material izdelka. Pri OhMiBod vibratorjih nikoli ne razočara gladka in na otip zelo prijetna tekstura materiala, ki mu daje žameten dotik. Vibrator je izdelan iz visoko kvalitetnega silikona. Ta pa je še posebno telesu prijazen in ne vsebuje ftalata. Njegov izgled pa je dodelan še z kromiranim detajlom na dnu, ki mu daje še posebno elegantno podobo.

Povezovanje

Vibrator je kompatibilen z vsemi Ipod modeli, Iphoni ter MP3 predvajalnik. Prav tako pa tudi z android pametnimi telefoni. Tako ga boste lahko brez problema preko aplikacije povezali z vašim pametnim telefonom ali pa predvajali glasbo s pomočjo vašega mp3 predvajalnika. Deluje pa prav tako z vsemi prenosnimi računalniki, električnimi kitarami, mikrofoni, oziroma vsemi elektronskimi napravami, ki imajo izhod širine 3,5 mm.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046