ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

43,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Erekcijska črpalka

Xl Sucker Automatic je elektronska erekcijska črpalka, ki nudi izjemno ugodno razmerje med ceno in kvaliteto!

Povečava oz izboljšanje erekcije vašega korenjaka nista bila še nikoli lažja kot pa sedaj. Pozabite na invazivne kirurške posege in si zagotovite črpalko XL Sucker, s katero bodo rezultati vidni neprimerljivo hitreje, sam postopek izboljšave pa je za nameček še povsem neboleč. Povsem preprosto boste vstavili ud v cilinder in vse ostalo prepustili avtomatski sesalni moči črpalke, katero sprožite preko zgolj enega gumba. Moč vakuma bo poskrbela, da se bo vaš ud napolnil s krvjo in tako pridobil na moči erekcije ter obsegu in dolžini, ki ju boste lahko hipoma tudi izmerili, saj se na zunanji strani črpalke nahaja merska skala. Poleg povečanja pa ima uporaba črpalke še eno prednost - občutki ob spolnem odnosu so veliko bolj izraženi in intenzivni.

Priporočilo: Povečanje po dolžini in obsegu bo hitrejše, končni rezultat pa bo uspešnejši, če boste poleg črpalke uporabljali kremo Enlargo, ki je številka 1 med kremami in zagotavlja izjemne rezultate. Krema Enlargo je trenutno na voljo po zelo ugodni ceni, zato vam priporočamo uporabo črpalke in kreme.

Opozorilo: Nikoli ne uporabite črpalke do pragu bolečine! Le pravilna in pametna uporaba zagotavlja udobno izkušnjo! Za lažjo namestitev in prisesanje črpalke na telo, priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046