ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

218,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Erekcijska črpalka

Večja zmogljivost pomeni boljše rezultate - In te vam ponuja Hydroxtreme7!

S to hidravlično črpalko lahko dosežete maksimalno raven vakuumskega tlaka in to na povsem varen način. Rezultati uporabe so fantastični: Povečanje dolžine in širine penisa, izboljšanje trdote erekcije ter vzdržljivosti, bolj zdrav in poskočen penis.. Hydroxtreme7 bo ustrezal večini uporabnikov, saj je bil izdelan za povprečno velikost penisa. V kompletu Xtreme pa boste poleg črpalke prejeli tudi nabor Bathmate pripomočkov, ki bodo poskrbeli za bolj udobno in učinkovito 'treniranje'. S Hydroxtreme7 bodo rezultati še boljši, saj ima kar 35% večjo moč sesanja.

Serija črpalk Hydroxtreme je bila zasnovana tako, da bi uporabnikom olajšala uporabo, ter povečala učinkovitost delovanja. Ne glede na to, ali želite nadgraditi z drugega modela črpalke ali se šele začenjate, HydroXtreme ponuja prilagodljivo, udobno in varno odličnost.

Hydroxtreme7 je bila predhodno poznana pod imenom Hydromax X30 Xtreme.

Za koga je primerna Hydroxtreme7?

  • Primerna je za dolžino penisa do 180 mm.
  • Primerna je za širino penisa do 46 mm.

Zakaj se odločiti za Hydroxtreme7?

Hydroxtreme7 ima kar 50 funkcij, tako da boste brez težav našli tisto kombinacijo, ki vam najbolje ustreza. Črpalka Xtreme bo poskrbela za kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi z klasično črpalko Bathmate, nova oblika pa bo nudila maksimalno udobje med črpanjem. Prilagodljiv in prenovljen sistem sedaj vključuje neverjetno udoben obroček in izjemno mehko notranjost, ki bosta nudila popolno podporo okoli penisa in mednožja, tako da bo sam proces črpanja maksimalno nežen in udoben.

Ker je obroček tudi popolnoma odstranjiv bo čiščenje še bolj preprosto. V kompletu Xtreme pa boste prav tako dobili sistem za čiščenje, ki bo še dodatno olajšal vzdrževanje tega izdelka. Nova vrtljiva in izjemno prilagodljiva funkcija omogoča kar 360 stopenjsko pozitivno vrtenje, s katero boste imeli popolno vizualno kontrolo nad dogajanjem. Kot bonus pa je zraven dodana še funkcija za spreminjanje kota za še boljšo učinkovitost pri uporabi črpalke v kopeli ali pa pod prho. Novi izjemni pretočni ventil omogoča polnjenje črpalke z le eno samo roko, tako da bo sama namestitev in uporaba veliko lažja za vas. Izboljšana merska skala vam ponuja boljši pregled nad situacijo, s katero bo spremljanje rezultatov še bolj natančno. Za popolni oprijem in nadzor pa bo poskrbela zrnata plastična tekstura, ki se nahaja na vakumski cevi. Hrydroxtreme7 je zmogljiva, vzdržljiva in izjemno udobna črpalka za uporabo, ki omogoča boljše in hitrejše rezultate! Na voljo je samo v prozirni barvi.

Za maksimalne učinke je priporočena uporaba 3-6 krat tedensko po 15 min na dan.

Kaj lahko pričakujem?

Izboljšajte zdravje penisa

? Povečajte pretok krvi, zdravje in dobro počutje

? Izboljšajte velikost in trdoto erekcije

? Odobren s strani zdravnikov, klinično testiran

? Povečajte samozavest

Pravi rezultati

? Učinkoviti in hitri rezultati

? 95% zadovoljstvo med uporabniki

? Redna uporaba poveča tako dolžino kot širino penisa

Navodila za uporabo:

1. Pripravljajte se 5 minut v tušu ali kadi, tako da ste popolnoma sproščeni in so vaši testisi mehki, tako, da lahko črpalko namestite čisto blizu telesa.
2. Vzemite Hydroxtreme7 črpalko in zaprite ventil na vrhu.
3. Zdaj napolnite črpalko z vodo in vstavite penis, dokler se ne ustavi.
4. Prepričajte se, da je vakuum in da ni praznine med kožo in napravo.
5. Zdaj črpalko potisnite s pritiskom krogle. Voda bo prihaja iz črpalke. Priporočamo, da se črpalko uporablja v intervalih - Torej 3 x po 5 minut.
6. Skozi nastali vakuum vaš penis počasi potegne v cev. Pomembno je, da črpate le toliko časa, kolikor vam je udobno! V primeru, da vam ni udobno, odprite ventil za razbremenitev. Vakuum olajšate tako, da obrnete ventil in ga malo pritisnete.

OPOMBA: Vedno se prepričajte, da je tlak dobro zaprt, saj lahko to povzroči nastanek krvnih mehurčkov, razbarvanje penisa ali celo zastoj. Izdelek ne smete uporabljati več kot 15 minut na dan. Za prijetno in učinkovito uporabo je pomembno, da upoštevate navodila proizvajalca in izberete ustrezno velikost črpalke.

Po uporabi rahlo sperite črpalko Hydroxtreme7 z malo vode in mila ali čistila za igračke.

V spodnjem videu so navedena podrobna navodila za uporabo črpalke Hydroxtreme7.

Komplet Hydroxtreme7 vsebuje:

? Hydroxtreme7 vodno črpalko

? Ročno zračno pumpo in cevi

? Hydromax brisačo

? Veliko luksuzno torbico

? Sistem za čiščenje

? Trak za tuširanje

? Hydromax merilnik

? Hydromax lubrikant

Bathmate tabela mer in velikosti

Bathmate tabela mer prikazuje različne velikosti Bathmate črpalk, ki jih najdete v naši ponudbi. Na podlagi tabele pa se lahko odločite katera velikost najbolj ustreza veličini vašega penisa. Izbira prave velikosti črpalke pa je še posebej pomembna pri doseganju najboljših rezultatov.

Opozorilo: Pri izbiri upoštevajte tudi bodočo rast penisa, da vam ne bo črpalka kmalu pretesna.

Ponudbo vseh Bathmate črpalk najdete TUKAJ.

Kako pravilno izmeriti penis?


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046