ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

EREKCIJSKA ČRPALKA BATHMATE Hydromax9 (Modra)

+
Cena:

148,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Erekcijska črpalka

Spoznajte izboljšano različico svetovno priljubljene erekcijske črpalke Bathmate. Še boljša, še večja, ter še močnejša, tu je Bathmate Hydromax9!

Hydromax9, predhodno poznana pod imenom Hydromax X40 je za kar 15% večja od predhodnice X30, in vam dopušča kar nekaj dodatnega prostora za rast vašega penisa. Z novimi materiali pa so proizvajalci uspeli ustvariti unikatni mehanski sistem, ki ni le močnejši, vendar vam ponuja tudi več fleksibilnosti, s katero boste lahko ustvarili večji vakum z manj truda kakor prej. Enostavna za uporabo, ter močna kakor še nikoli, pa vam bo v kratkem času ponudila velike rezultate, zaradi katerih boste blesteli pred svojo partnerko.

Zakaj izbrati Bathmate črpalko?

Odgovor je dokaj preprost. Zakaj bi se zadovoljili s povprečjem, ko pa lahko lebdite visoko nad njim? Raziskave dokazujejo, da večina žensk meni, da velikost penisa je pomembna. Če tudi sami spadate v kategorijo moških, ki niso popolnoma zadovoljni s svojo velikostjo, je čas, da naredite spremembo. Bathmate črpalke so priljubljene prav zaradi svojih odličnih rezultatov, ki jih prinašajo. Z novo izboljšano črpalko, pa boste lahko še lažje, ter z manj truda prišli do njih. Za razliko od ostalih zračnih črpalk, ki povečajo penis nesorazmerno, pa Bathmate deluje na principu vode in enakomerno poveča penis.

Raziskave so pokazale, da je z Bathmate črpalko zadovoljnih kar 95% uporabnikov, ki so že v enem mesecu uporabe opazili občutne rezultate.

Komu je namenjena Hydromax9?

 • Zaradi svoje povečane velikosti bodo Hydromax9 lahko uporabljali tudi posamezniki z večjim penisom, ki jim je X30 (Hydromax7) premajhna. Primerna je za moške z dolžino penisa do 23 centimetrov, in širino 5,5 centimetra.
 • Za vse tiste, ki so prerasli x30 (Hydromax7) in bi želeli večjo črpalko.
 • Za vse, ki bi si želeli črpalko z več prostora za rast penisa.
 • Za tiste, ki si želijo nov izboljšan sistem ter materiale, ki jih predhodnici nimata.

Mere črpalke Hydromax9:

 • Primerna je za dolžino penisa do 230 mm.
 • Primerna je za širino penisa do 55 mm.

Po čem se razlikuje od X30 (Hydromax7)?

Najbolj vidna novost, ki jo lahko opazimo je seveda velikost. Povečali so velikost z namenom, da bi bila dostopna tudi moškim z večjim penisom, oziroma, da je ne bi v procesu rasti penisa prerasli. Druga novost pa je nov izboljšan mehanski sistem pri kateremu boste z manj truda pridobili večjo vakumsko moč, saj je črpalka bolj fleksibilna. Da pa vakum ne bi uhajal izpod črpalke, pa vam z X40 prihranijo veliko truda, saj ima črpalka na dnu izboljšano gumico, ki bo prepričala uhajanje zraka. Gumica je izdelana, da se obenem dobro pritrdi na vaš telo, in poleg vsega nudi maksimalno udobje. Med čiščenjem pa boste lahko gumico tudi odstranili in jo očistili posebej.

Naslednji dodatek pa je bil zagotovo najbolj zahteven iz tehničnega vidika. Inženirji so se namreč odločili preoblikovati ventil, ki nadzira pretok vode iz črpalke. Z novim stikalom lahko sedaj zaprete ventil in preprečite uhajanje vode med polnjenjem črpalke. Ta majhna, a zelo pomembna stvar pa vam sedaj omogoča, da napolnete črpalko le z eno roko, drugo pa imate prosto za pripravljanje preostalih stvari. Zasnovali pa so prav tako nov ventil, da bo pritisk trajal dlje, ter uvedli nov počasen mehanski sistem, da ne boste preveč napumpali črpalke. Vse to, da vas ohrani varne skozi celotni čas uporabe.

Kaj lahko pričakujem?

? Takojšen viden rezultat

? Trdno, močnejšo erekcijo

? Zdrav in mišičast penis

? Povečano vzdržljivost v postelji

? Povečan penis v dolžino ter debelino

? Boljša samozavest

? Izboljšana intenzivnost orgazmov

? Najbolj učinkovit izdelek na tržišču.

Kako deluje erekcijska črpalka Hydromax?

Hydromax9 deluje na principu podtlaka. Podtlak namreč razširi žile ter poveča prekrvavitev v penisu. Tako kri hitreje napolni brecilno tkivo penisa, vaši rezultati pa so posledično dobro vidni ter še posebno pozitivni.

Vsak drugi moški pri 40-ih letih ima že težave z erekcijo. Z uporabo erekcijske črpalke Hydromax boste lahko preprečili nastanek tovrstnih težav, ter si izboljšali vaše spolne odnose. Rezultat bo zdrav in zmogljiv penis.

 • Preprečevanje impotence: Prekrvavitev v penisu se z uporabo Bathmate črpalke poveča, kar dobro pripomore h odpravljanju impotence. Uporabniki črpalko uporabljajo kakor preventivo, nekateri pa so z njeno pomočjo tudi odpravili resnejše erektilne motnje.
 • Povečanje penisa: Prekrvavitev je odlična tudi pri povečanju vašega penisa, saj je z redno uporabo poveča kapaciteta penisa in zmožnost ohranjanja erekcije.
 • Odvaja toksine: Če se srečujete s slabšo prekrvavitvijo, je posledica lahko tudi nabiranje toksinov znotraj penisa. S povečanjem le te, jih boste lahko popolnoma odpravili.
 • Podaljšanje spolnih odnosov: S črpalko boste dosegli boljšo kontrolo nad vašim penisom in zmanjšali občutljivost penisa. Tako bodo vaši spolni odnosi daljši.

Penis je sestavljen iz dveh prekatov (Corpora Cavernosa), ter spongioznega telesa (Corpus Spongiosum). Uporaba Hydromax črpalke vam omogoča prekrvavitev zgoraj omenjenih prekatov, zaradi česar pride do majhnih poškodb znotraj tkiva, ki jih potem nadomestijo nove izboljšane celice. S tem procesom obnavljanja pa penis postane večji ter močnejši, hkrati pa telo istočasno odnaša slabe toksine iz vašega telesa.

Navodila za uporabo erekcijske črpalke Hydromax9:

V spodnjemu video posnetku, si lahko pogledate natančna navodila za uporabo erekcijske črpalke.

Želite popolne rezultate?

Preberite si razlike med redno uporabo, ter uporabo 1 x tedensko. Če želite optimalne rezultate, ki vam bodo pomagali odpraviti težave in povrniti samozavest, priporočamo vadbo 10-15 minut vsaj 5 x tedensko.

1 VABDA TEDENSKO VADBA 5-7 DNI NA TEDEN
 • Penis očisti toksinov
 • Vse našteto v levem stolpu +
 • Odpravi težave z erekcijo
 • Stalni rezultati
 • Začasno se poveča velikost erekcije
 • Izjemno trde erekcije
 • Večja vzdržljivost
 • Povečanje v obseg in dolžino penisa
 • Mišičast in zdrav penis
 • Popolna kondicija

Bathmate tabela mer in velikosti

Bathmate tabela mer prikazuje različne velikosti Bathmate črpalk, ki jih najdete v naši ponudbi. Na podlagi tabele pa se lahko odločite katera velikost najbolj ustreza veličini vašega penisa. Izbira prave velikosti črpalke pa je še posebej pomembna pri doseganju najboljših rezultatov.

Opozorilo: Pri izbiri upoštevajte tudi bodočo rast penisa, da vam ne bo črpalka kmalu pretesna.

Ponudbo vseh Bathmate črpalk najdete TUKAJ.

Kako pravilno izmeriti penis?


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046