ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

24,95 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Analni čep

Stara floskula o kvantineti in kvaliteti se pri analnemu čepu Putin zdrobi v najfinejšega izmed prahov. Kar naenkrat se lastnosti ne izključujeta več, temveč v sožitju ena z drugo ustvarita neizprosnega voditelja, ki ima pred seboj zgolj en cilj - da vas privede do orgazma, katerega veličina presega celo tisto, s katero se bohotijo širne ruske pokrajine!

Analni čep Putin je torej obenem velik in krepak ter kvalitetno izdelan, kar se pozna tako na uporabljenih materialih kot tudi obliki. Njegov proizvajalec Manzzz namreč svojih nalog ne opravlja polovičarsko, ampak slehernemu izmed svojih izdelkov podari pečate izpopolnjenosti na vseh področjih, ki zadevajo seksualno stimulacijo.

Putin je zavit v fatalno črno barvo, navdano s pridihom resnobe. A ta se ob uporabi kaj hitro razblini, saj užitki, ki izhajajo iz njegove uporabe, prej kot resen izraz na obrazu, pričarajo zadovoljen nasmeh. Temu v veliki meri pripomore njegova počasi se razširjujoča oblika, ki postopno sprosti napetosti in jih nežno pretvori v občutke ščemečega ugodja.

Rokovanje s Putinom ne zahteva nikakršnih posebnih protoklov, saj je njegov spodnji del domiselno prstansko oblikovan. Poleg ergonomske funkcije pa prinaša ta oblika tudi varnostne prednosti - čep lahko nadvse enostavno odstranite.

Kar se tiče uporabljenih materialov ste lahko povsem brez skrbi. Čep je tako izdelan iz medicinskega silikona, ki omogoča visoko stopnjo higiene, lahko čiščenje, se hitro ogreje in je hipoalergen. Za vaše zdravje je torej dobro poskrbljeno, kot tudi za pristne občutke užitka, saj silikon v mnogih pogledih spominja na lastnosti človeške kože. Pri Manzzzu pa so poskrbeli tudi za pozitiven odnos do okolja - čep izpolnjuje vse zahteve CE certifikata ter je v skladu z RoHS priporočili.

Za maksimalno stopnjo užitkov priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046