ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

18,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Analni čep

Spoznajte analni čep katerega privlačna zunanjost, ter kvaliteten material, izpolnjujeta vse vaše sanje o erotični igrački.

Analni čep Crystal Large je izdelan iz neverjetnega borosilikatnega stekla, ki je zmožen biti kos prav vsaki situaciji. Posebnost tega stekla pa je tudi, da odlično prenaša ekstremne temperature. Njegove velikost je primerna za vse uporabnike, ki radi uživajo v malce večjih analnih čepih. Pripravite se na analno igračko s katero boste doživeli nove dimenzije analnih občutkov.

Brez dvoma lahko trdimo, da so erotični pripomočki iz stekla najbolj vzdržljivi od vseh. Prav tako pa je še posebno hipoalergena njihova sestava, kar pomeni, da so 100% telesu prijazni, ter primerni prav za vsakega uporabnika. Prav pri analni uporabi pa je pomembno, da uporabljate le najbolj kvalitetne pripomočke. In tukaj vam na pomoč priskoči analni čep Crystal Large, ki navdušuje s svojim stilsko dovršenim izgledom ter kvalitetnim materialom. Brezskrbno popotovanje med analne užitke, pa bo prinesel uporabnikom kateri imajo radi malce večje analne čepe.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046