ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

64,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Analni čep

Luksuzni analni čep za vse ljubitelje velikih užitkov - B-Vibe Snug Plug 5!

Snug Plug 5 je največji čep v tej izjemni kolekciji podjetja B-Vibe. Za občutek polnosti pa bodo poleg njegove večje velikosti poskrbele tudi posebno obtežene kovinske kroglice v notranjosti. Analni čep je izdelan iz brezšivnega silikona, ki ima mehek žameten otip. Njegova oblika je nekaj posebnega saj ima dolg, tanek in fleksibilen vrat s praktičnim držalom. Analni čep Snug Plug 5 je bil izdelan posebej za dolgotrajno uporabo, in ga lahko nosite tudi med dnevnimi opravili.

Spoznajte velikana, ki bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne analne uporabnike. Povečana velikost, dizajn torpeda, brezšivni silikon in ekstra obteženo telo vam bo nudiolo izjemne občutke, ki jih še niste nikoli doživeli.

Analni čep je največji v kolekciji Snug Plug in ima težo 350g.

O kolekciji B-Vibe Snug Plug

Podjetje B-Vibe, ki se specializira na področju izdelave prvovrstnih analnih pripomočkov, je tokrat ponovno preseglo samega sebe z vzburljivo kolekcijo Snug Plug. Analni čepi Snug Plug so na prvi pogled klasično oblikovani, a v sebi skrivajo nekaj posebnega. Vsi analni čepi so dodatno obteženi in imajo premišljeno obliko za neverjetno notranjo stimulacijo.

Torpedo oblika

Kolekcija Snug Plug ima popolnoma drugačno obliko torpeda. Mehki robovi čepa omogočajo notranjo stimulacijo analnega kanala, ko se premikajo v notranjosti telesa.

Stimulacija pritiska

Telo se bolj odziva na pritisk in gibanje znotraj analnega kanala. Edinstvena natančnost in zmogljivost Snug Pluga zagotavljata obe vrsti erotične stimulacije, ko drsita vzdolž notranje stene anusa.

Udobje v detajlih

Dolg tanek, fleksibilen vrat, ročica z gladkim oprijemom in mehak, brezšivni silikon, naredita Snug Plugs najbolj udoben analni čep, ki je namenjen dolgotrajni uporabi in podaljšani stimulaciji. Analni čep lahko nosite ure in ure.. Medtem, ko hodite, sedite ali opravljate dnevna opravila.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046